Potknela się dochodząc do pasów,mając kule i znalazła się na środkowym pasie????Wina osobówki.!100%Dziwne że bagażnik miał otwarty,czy to ma związek skutkowy ze zdarzeniem???Koło samochodu kręcił się zatrzymany jakiś czas temu przez policję "śmigło"może coś przewoził....Wietrzyli pojazd żeby nicnie było czuć
Tak zginęła starsza kobieta, ja byłem zaraz po wypadku, kobieta ta pewnie potknela się o krzywe płyty bądź krawężnik stan tego przejścia jest fatalny, jeśli nie wiecie to nie piszcie głupot, czy ktoś z was uchronil kogoś od upadku pewnie nie, kobieta upadła nagle pod nadjezdzajace auto, kierowca zatrzymal się prawie na pasach wiadomo staruszka lecz za ten tragiczny wypadek odpowiada urząd Miasta i tyle mogę dodać a Winę ponosi Miasto za tę tragedię a przyszlym komentatorom proponuje się đowiedziec jak było a potem pisać
Ile jeszcze potrzeba wypadków, aby "rondo Sulejowskie" zostało przebudowane? Jest wystarczająco niebezpieczne zarówno dla pieszych jak i kierowców...
"Poszkodowaną proszę o kontakt" - troche szacunku....Kancelaria? jaka? Pani Anna, która przy każdym artykule sie udziela w komentarzach? czytaj głąbie!!!! poszkodowana nie żyje....!!!!!
ze względu na ludzką tragedię najlepszym komentarzem będzie BRAK KOMENTARZA
Jeżdżą debile jak wariaci i nic dziwnego, że kobieta zginęła. Chociaż piesi też są nielepsi. Kilkanaście minut później jechałem do centrum miasta i gdy przejechałem pod wiaduktem kolejowym na dawnej ulicy Narutowicza, wybiegło mi pod auto od strony elektrowni na pasach dla pieszych jakieś babsko, mimo, że widziało mnie wcześniej, przebiegło mi tuż przed autem i zniknęło między blokami przy ul. Mieszka i Bolesława Chrobrego. Gdybym jechał szybko, albo tak jak wtedy, ale byłby śnieg, zginęłaby ta baba na miejscu i byłaby to moja wina. Łażą lub biegają niektóre jak święte krowy, bo uważają, że jeśli są na przejściach dla pieszych i to im wszystko wolno.
Tam nawet najlepszy komandos by się potknął ,chociaż uczą ich chodzić po różnych wertepach. Chodnik na Próchnika też się kłania. Tam może sobie "tylko" rekę złamać a koło Metalplastu cegła może na głowę spaść....z wysoka.
Mam nadzieję, że czyta te posty również ktoś, kto jest odpowiedzialny za oznakowanie ruchu drogowego w Piotrkowie i dlatego też bardzo proszę o oznakowanie lewego pasa na ulicy Kopernika od Alei 3 Maja w kierunku ronda sulejowskiego strzałką nakazującą kierowcom kierunek jazdy na tym rondzie w lewo, a więc w ulicę Curie Skłodowskiej, Jerozolimską, Kopernika lub Śląską. Dlatego, że z tego lewego pasa przed rondem niektórzy kierowcy zjeżdżają na samym rondzie na pas środkowy w kierunku ulicy Sulejowskiej i tym samym zajeżdżają drogę kierowcom jadącym w kierunku ulicy Sulejowskiej środkowym pasem. Jest to zwyczajne chamstwo, któremu należy postawić tamę.Bardzo się dziwię, że do tej pory nikt nie uporządkował ruchu drogowego na tym odcinku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!