Głosowanie na starostę jest tajne więc nie ma co robić afery ze świstka nic nie znaczącego papierka PiS jest mocny i uważam, że najwyższy czas rozgonić to starostwo i persony, które się tam popodczepiały a nawet małżeństwa tam pracują.Do głosowania jeszcze trochę się pozmienia.
Panie Ziemba z kim pan prowadzi negocjacje jak podpisy są już złożone. Jedyne co pan powinien negocjować to przyzwoite odejście z PiS.
Klęska na wójtów/burmistrzów w Kamieńsku, Gorzkowicach, Moszczenicy, Rozprzy, Sulejowie - wynik dramatyczny.
Mierny z pana strateg i mizerny polityk - czas na dymisje !!!
To ja głosowałem na Roberta P. by Cubały znów rządziły - toć to masakra jakaś , kto za to opowiada myślę że ZZ ....więc trza wnioski wyciagnąć...
Matyszewski jest wpisany na listę ale nie ma jego podpisu. Jest szansa, że nie podpisze. Panie Bernardzie!, apelujemy do Pana, bądź Pan facetem z jajami a nie cubałową marionetką. Miej Pan własne zdanie. Dość rządów cubały.
i znowu wyborcy dali sie wam oszukać. {PSL. niestety poziom intel. mieszkańów powiatu to d.o. czyli koło gospodyń i strażacy..LUDZIE WIĘCEJ MUŚLENIA na kogo wy głosowaliscie??????????? totalnie smutne że tu mieszkam
Czy nie może powiat zrozumieć ze Cubała to przeszłość. Człowiek przez tyle lat był na stołku i nic nie zrobił. A sory ziemię rolną w Rozprzy kupili kumple aby na działki sprzedać. Wstyd i hańba
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!