żal - Pis jest żałosny. Nie potrafić nawiązać koalicji przy takim w układzie w radzie to jest zwykła nieudolność. Ziemba się nadaje, ale na pewno nie do polityki.
Jakie znaczenie prawne ma taki papierek w przypadku tajnego głosowania, a do tego czasu jeszcze może się przecież to wszystko kilka razy zmienić. Bardziej odbieram to jako wojnę propagandowo- psychologiczną no chyba, że jest jakiś tajny załącznik do tej umowy ?
Nie wieszajcie smrodow na Panu Matyszewskim. Ten Pan jako jedyny nic nie podpisał i wszyscy już to komentują. On jest człowiekiem honoru nikt go nie zmusi ale też to nie znaczy że pójdzie z pisem w układ.
Bardzo zawiodłem się na p. Szymańskim. Gdybym wiedział ze tak postąpi to napewno bym na niego nie zagłosował. Żenada popierać stary układ tym bardziej, że mówił co innego. Myślałem ze wybierze mniejsze zło, bo wiem, że PiS nie jest doskonały.
głosowałem na PIS i coraz bardziej jestem na nie. Czy ta partia jest niezdolna do zawarcia sojuszu?
Czy naprawde ludzie w PIS nie mają daru przekonania do współrządzenia?
Bardzo się zawiodłem na PIS że nie potrafił stworzyć koalicji...
Tak czytam i stwierdzam czym się tak podniecacie nam szarym robaczka i tak nic się nie zmieni. Bo czy PIS czy PSL będzie rządził i tak nachapia się ich ziomki. Pozdrawiam
Pan Matyszewski na którego głosowałem niczego nie podpisał. Cenię go za to że ma swoje zdanie.Na zdjęciu nie ma jego podpisu. Nie róbcie z niego zdrajcy. Popatrzcie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!