metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)23.01.2020 22:30

Właśnie mam ukończone studia prawnicze i mam zamiar zaskarżyć sąd najwyższy bo łamie prawo i postawić ich pod trybunał stanu

2328

no co to ~no co to (Gość)24.01.2020 12:48

nie dostałem odpowiedzi o co chodzi z tym ???
czyli sami nie rozumiecie ?????

50

tak sobie pytam ~tak sobie pytam (Gość)24.01.2020 11:11

Skoro uchwał SN jak twierdzi minister Ziobro jest nieważna, a premier kieruje to coś nieważnego do TK to rozumiecie Polacy coś z tego narobionego chaosu ? Czy można np. skierować na badanie techniczne samochód, którego nie ma ?

84

gość ~gość (Gość)24.01.2020 12:09

Nasze sądy sa mentalnie w Koreii Północnej zarządzane przez prezeske
Kim Dzong Une

164

nmn ~nmn (Gość)24.01.2020 14:04

czytając komentarze ,widać rozpaczliwą obronę kasty przez wąską grupę zainteresowanych ,miażdżąca przewago krytyków bezkarności kasty dobitnie pokazuje nastroje społeczne ,nikt nie potrafi wytłumaczyć dlaczego wąska grupa ludzi ma być wyjęta z jakiejkolwiek odpowiedzialności ,czym są lepsi od nas normalnych /zjadaczy chleba / ? czy pijak = pijak z kasty ? ,czy złodziej =złodziej z kasty ?

71

gość ~gość (Gość)24.01.2020 14:45

KASTA to jest to...

32

gość ~gość (Gość)24.01.2020 16:29

Dziwaki, walczą o cudzy chleb, a nie o swój.

41

mom ~mom (Gość)24.01.2020 15:18

Temido napraw wagę i zamów wizytę u okulisty ........... bo można przypuszczać, że tylko słyszysz szelest liczonych guldenów i brzęk przesypywanych talarów .......... oraz wyroki Temidy Pracy pod dyktando ZUS, karna Temida w kuluarach, Rodzinna Temida na brudną niedomytą kobieta.
Minęło 3 lub 4 lata jak na Słowackiego protestował poszkodowany Ojciec ........... czy zwycięska matka była prawdziwą matką ....... itd. itd.
Stare mądrości mówią - raz zbłądziłeś - do końca życia będziesz błądzącym ......... raz ukradłeś - na zawsze zostajesz złodziejem itd. itd. Roztargnienie nie pomaga ..........

41

śzżak ~śzżak (Gość)24.01.2020 17:06

W poprzednim proteście przed tym sadem widziałem trzech panów z dawnej UB i SP, dzisiaj jest ich tylko dwóch, no ale wiadomo im chodzi
o emerytury bo teraz mają tylko po 2100 brutto.

81

Piotr.Covianin Piotr.Covianinranga24.01.2020 10:01

Słuchałem w Strefie FM wypowiedź p. Pingot, która straszy nas opuszczeniem UE z powodu działań rządu. Sz.P. proszę nie opowiadać BZDUR o zbawiennym dla Polski członkostwie w UE. UE NIC NAM NIE DAJE ZA DARMO !!. Gdyby nie sabotowanie polskiej gospodarki prze p. Balcerowicza na zlecenia Jeffreya Sachsa(sławny kurs dolara) to Polska była by Tygrysem Europy - ale do tego UE nie dopuściła. Rolnicy - dostają na zasadzie redystrybucji pieniądze wpłacane do wspólnej kasy . dostają mniej niż ich koledzy ze starej UM . Muszą wypełniać co rok stertę niepotrzebnych dokumentów i spełniać chore wymagania. Jak zawsze pomijacie koszty przystąpienia do UE.GDZIE JEST POLSKI PRZEMYSŁ i HANDEL . Ile zakładów w naszym Piotrkowie w ciągu ostatnich 30 lat zostało zlikwidowanych .Wczoraj przeczytałem , że z Polski ze spółek córek w ciągu ostatnich 11 lat zostały wytransferowane do UE ponad 500 MILIARDÓW zł. !!!! .To jest gospodarka postkolonialna mamy być rynkiem zbyty towarów trzeciej jakości. I o to w UE chodzi.

Komentarz był edytowany przez autora: 24.01.2020 10:22

376

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat