a jakie szanse ma szary czlowiek ktorego nie stac na dobrego adwokata aby wygrac sprawe
tak działa demokracja, niech opozycja weźmie się do roboty by wygrać wybory a nie robić z siebie klaunów i zajmować jakimiś sprawami które dotyczą mniejszości, jakieś prawa LGBT eh, tak tylko dacie PISowi władze na długie długie lata.
Redakcja chyba zapomniała ,ze to sejm stanowi prawo a Prezydent podpisuje ustawy a obowiązkiem sędziego jest stosować uchwalone prawo a nie próbować ingerować w pracę sejmu i Prezydenta. Dziś Sąd Najwyższy złamał prawo a jego posiedzenie nie ma żadnych skutków prawnych a Pani Prezes powinna stanąć przed Trybunałem Stanu. Moim zdaniem sędziowie winny być wybierani w wyborach powszechnych to by szybko uzdrowiło chorą sytuację w sądach. Jakie dziś mamy sądy gdzie legalizuje się stan prawny na nieważnych dokumentach a druga sprawa to sądy są obrońcami urzędników samorządowych i nie tylko bo ci za nic nie odpowiadają i robią co chcą
Interesuje mnie jedna sprawa jakie stanowiska i gdzie pracowali ludzie z tego protestu w latach 80-tych .Dodaję że właśnie wtedy się urodziłem. Czy posiadali czerwone książeczki ?
Takie te sądy wspaniałe że za zabójstwo ojca na oczach dzieci za ochlapanie błotem przez przypadek skazali zwyrodnialcow na 4 lata wspaniali ze aż hej!!!
Niech mi ktoś wskaże jakiś artykuł co w tej ustawie jest nie konstytucyjne.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!