Teraz trzeba iść za ciosem i ogłosić 20 lipca świętem miejskim z powodu tego niebywałego sukcesu. Rada miasta na wniosek prezydenta powinna podnieść od nowego sezonu stypendia i przyznać specjalne nagrody zarządowi za tak skuteczne działania i zajęcie 11 miejsca w lidze oraz uniknięcia walki w barażach. Można jeszcze zorganizować przejazd zespołu odkrytym autobusem po Słowackiego, niech wszyscy zobaczą naszych „miszczów”.
Oglądałem mecz. Ładne zakończenie sezonu. Fajnie że gramy dalej. Gratulacje.
Ilu tych ambitnych przychodzi 20 -30 tu.To już zawodniczek jest więcej.Jedź do Lubina czy Kobierzyc to zobaczysz ilu kibiców przychodzi.I wtedy może zrozumiesz o co chodzi.
Brawo chłopaki.W następnym sezonie będzie lepiej.Słyszałem ,że nowy sponsor na horyzoncie gratuluje.
niewiele jest super rzeczy w Piotrkowie ale na pewno Piotrkowianin w Superlidze jest Suuuuupppperr a kibiców na meczach całe mnóstwo
Serdecznie gratuluję. Wiem,że nie macie kasy,sali ale macie wielką tradycję. Powodzenia w Nowym sezonie.
Pilnuj se tej żeńskie ligi i do męskich klimatów nie bij.Bo za krótki jesteś.
Gwoli ścisłości to nie musieli wygrywać, formalnie do przeskoczenia Zagłębia potrzebny był jeden zdobyty punkt, czyli wystarczyłoby zremisować, a później nawet przegrać po karnych. Ale fakt, musieli choćby minimalnie zapunktować co udało się doskonale i o nic nie musimy się już w tym sezonie martwić.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!