Stop, stop głuptakom!!!
Nie ma się co dziwić, że wasze rządy są takie nieudolne skoro troska o współczesnych nie zajmuje wam tyle czasu co troska o bandytę, który przed prawie siedemdzięciu laty mordował innych Polaków jak zwykły bydlak. A może wam też się marzy?
Wam,to ty możesz gadać do towarzyszy na egzekutywie.A takie słowo jak panowie przez mordę ci nie przejdzie?Nie uczyli na kursach dla ormowców?Stop komunie!
Mój stryjek, też był "żołnierzem wyklętym" a skutkiem tego "represjonowanym politycznie żołnierzem-górnikiem".
A całą jego zasługą było to, że razem z kumplami zwiał z wojska bojąc się wysłania w Bieszczady na akcję Wisła.
Panowie, a do kogo miałbym to mówić? Widzisz tu jakichś panów? Grzeczność też musi mieć swoje granice inaczej grzeczność będzie uprawamacniać to, co jest nieprawe.
W PRL do niczego nie należałem, za co od niektórych komuchów dostałem parę razy po łbie. A były to rzeczy prozaiczne, takie jak: cofnięte stypendium, odmowa przyjęcia do pracy albo uniemożliwienie wyjazdu do Niemiec na stypendium. Takie tam drobiazgi, prawda?
Za to wielu z "panów", o których się upominasz z komuchami szło pod rękę. A z Tobą to jak było?
A co byś zrobił żołnierzowi, który dzisiaj uciekłby z wojska z bandą kumpli, bo obawiałby się, że go wyślą do Afganistanu albo jeszcze gorzej - na Ukrainę?
@luzik:
1. Nie karm obrzydliwego trolla.
2. Dyskusja z tymi, którzy w pisaniu historii na nowo osiągnęli poziom daleko przekraczający dokonania Wielkiego Językoznawcy nie ma sensu.
Oni wszyscy i tak kiedyś umrą ;)
Nie należy lekceważyć tych nienawistnych głupków. Za parę lat młodzież nie będzie miała pojęcia o historii Polski i będzie się modlić do zbrodniarzy takich jak Danielak. Właśnie dzięki takim obrzydliwym trollom.
Jak tłukł komuchów i ruskich przydupasów, to uhonorowanie mu się należy. A hańba jedynie dla kolaborantów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!