Pis to zło, nie ma złudzeń. Za kardynalne zaniedbania w służbie zdrowia szubienica.
To orzeczenie TK wlasnie w tym czasie to kij w mrowisko. To temat zastepczy. A kto na tym zyska? Kliniki aborcyjne Czechach.
Bunt się rodzi nawet w Piotrkowie. Pierwsi rolnicy teraz kobiety,, za chwilę pozostali. Państwo się wali,, pis chce oddać władzę
Spontaniczne zgromadzenie ? Bardzo Cię chłopie polubiłem ,przechodziłem akurat koło ciebie . - z tragarzami?!
Nie rozumiem tego oburzenia. Proszę się zastanowić mam zdrowe dziecko i nagle wypadek, dziecko staje się rośliną czy rodzice je mordują?,wyrzekają się jego? Nie opiekują się nim często całymi latami. Tak samo dzieci opiekują się starymi schorowanymi często zniedołężniałymi rodzicami i nie nie myśli aby ich "usunąć" bądź"abortować", gdyż jesteśmy ludźmi i mamy w sobie człowieczeństwo i empatię.
Przepraszam za pytanie czy to są Ci sami ludzie co popierają 5 dla zwierząt Jarka?
PIS będzie rządziło w koalicji z Lewicą. Mogę się założyć.
Jutro i pojutrze Polacy ubierają się w czerń (#ubieramsienaczarno#).
Wszyscy myśleli że im Jarek nawali ,no to nawalił dużo i śmierdzące !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!