Z jednej strony przejazd jest przez wiadukt w Brzozie a z drugiej śmiało przez Majków Duży. Gdzie ten 40 km objazd bo nie bardzo się orientuje.
wystarczy jechać na przejazd wiadukt brzoza - papierze - karlin i wyjeżdża się na drodze w kierunku piotrkowa
Wiadukt w Brzozie ma być przejezdny tylko do końca czerwca a węzeł bełchatowski też zamkną do końca roku także zostaję tylko objazd do Głuchowa i przez Srock a tam już się ciężko jeździ
Między Polesie i bakowcem też jest mały wiadukt gdzie można nad trasa przejechać ale to raczej polecał bym cyklistom
Rozumiem rozgoryczenie, ale nie popieram. Sam nie jestem z Piotrkowa, już nieraz były prowadzone remonty dróg lub inne utrudnienia i niestety nikt się nad nami nie litował. A że objazdy mają po 40km? No sory, taki mamy klimat, sam miałem niewiele mniej. Tylko najlepiej być roszczeniowym i zróbcie mi kładkę, zróbcie mi przejazd... Nic nie wskóracie, trzeba swoje odcierpieć i koniec.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!