Ludziom się nigdy nie dogodzi. Nic by się nie robiło było by źle, bo wiadukt się sypie, drogi dziurawe. Robi się nową drogę, wiadukty też jest źle... Budowali wiatraki były protesty, budowali maszty GSM - tez protesty.
Przecież spotkanie dyrekcji dróg i radnych już się odbyło. Czy radni faktycznie byli zainteresowani co się na tych mapkach dzieje i pomyśleli o mieszkańcach? czy jak zwykle udawali że im zależy więc tam siedzieli.Fakty mówią za siebie...radni są po to by pierdołami nie zajmować się.Na kogo głosowaliście?
Normalnie Sikorskiego jak na Bełchatów, za trasa jest polna droga do twardoslawickiej. Nie siejcie paniki
Ja dojeżdżam z Sulejowa do Łodzi może tu przeniesiecie się i zobaczycie jak się dojeżdża ,remonty najczęściej w lato a korki cały rok Wam robią udogodnienia a Sulejów jak nie miał obwodnicy tak nie ma ,bo tory albo ropuchy i tym podobne więc przestańcie narzekać i zapraszam na 12 będzie łatwiej ????
Oficjalny objazd według znaków wprowadzili przez Głuchów. To dla posiadaczy prawa jazdy, którzy nie mają rozeznania w terenie.
Jestem piotrkowianinem i wstyd mi za te komentarze... niektórzy mieszkańcy Piotrkowa zachowują sie jak szlachta drobnomieszczańska. Szkoda tylko ze w Lodzi, Warszawie, Krakowie czy Wrocławiu wiele osob nawet o Piotrkowie nie słyszało...A tu proszę jacy celebryci, co wyzywają innych od wieśniaków...
W piątek jadą na rozmowy a dzisiaj już nawierzchnia sfrezowana. Inwestor stawia wszystkich przed faktami dokonanymi. Nie będzie o czym w piątek rozmawiać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!