Ja dojeżdżam z Sulejowa do Łodzi może tu przeniesiecie się i zobaczycie jak się dojeżdża ,remonty najczęściej w lato a korki cały rok Wam robią udogodnienia a Sulejów jak nie miał obwodnicy tak nie ma ,bo tory albo ropuchy i tym podobne więc przestańcie narzekać i zapraszam na 12 będzie łatwiej ????
Normalnie Sikorskiego jak na Bełchatów, za trasa jest polna droga do twardoslawickiej. Nie siejcie paniki
Przecież spotkanie dyrekcji dróg i radnych już się odbyło. Czy radni faktycznie byli zainteresowani co się na tych mapkach dzieje i pomyśleli o mieszkańcach? czy jak zwykle udawali że im zależy więc tam siedzieli.Fakty mówią za siebie...radni są po to by pierdołami nie zajmować się.Na kogo głosowaliście?
Ludziom się nigdy nie dogodzi. Nic by się nie robiło było by źle, bo wiadukt się sypie, drogi dziurawe. Robi się nową drogę, wiadukty też jest źle... Budowali wiatraki były protesty, budowali maszty GSM - tez protesty.
Na odcinku Srock-Piotrków jest takie natężenie ruchu i tyle wypadków z udziałem tirów,że nie wyobrażam sobie aby wszystkich kierowali tym objazdem. Będzie Horror, gehenna
Haha niedługo będziecie musieli mieć wizy do miasta. Odciąć jeszcze epi z Sulejowa i w końcu będzie można normalnie żyć.
przez Polesie i Daszówkę a póżniej Nowowiejską, albo Majków - da się?
Ludzie by chcieli mieć wszystko ale bez wysiłku. Ja codziennie jadę po 40 km do pracy i nie narzekam. Byście się zastanowili co wy wyrabiacie. Chciałabym mieć do pracy 7 minut. Niedługo i tak ten wiadukt by się zawalił. To dla waszych dzieci i dla waszego dobra. Aby coś mieć trzeba trochę wysiłku.
I wiadukt zamknięty. Nie ma mowy o żadnym ruchu, ani zmotoryzowanych ani pieszych. Jest zamknięte, odgrodzone siatkami i oznakowane zakazami. Ciekawe co zrobi MZK kiedy nie ma mowy o przejeździe a ludzie maja np. ważne bilety miesięczne. Co w ogóle zrobi bo nadal nic nie wiadomo w sprawie kursów na Szydłów linii nr 1. Za co kierownictwo MZK bierze ciężkie pieniądze skoro nic nie wiadomo, a od dawna było pewne że wiadukt zamkną.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!