Kurna Olek, w zeszłym roku akcja "Kolorowa L." rozpoczęła się dnia 1 lipca. Co się stało, że w tym roku akcja rusza w połowie maja? Wybory, kochani, wybory!
Za państwowe pieniądze żurnaliści mogą pokazać sprawnie i ekologicznie działającą ekipę rządzącą. Tak, żeby naród nie pomylił się czasem, kiedy za niecałe trzy tygodnie pochyli się nad kartką wyborczą. A fuj!
PS. Podobne przyśpieszenie rządzący wykazali się przy organizacji turnieju piłkarskiego dla młodzieży.
http://ldk.lodz.pl/Infoglob/NewsList/NewsItem.aspx?pageid=139&mid=358&itemid=333
Drodzy Państwo. Tego etapu czyli współpracy z małymi gminami w 2013 roku nie było, był tylko etap wakacyjny. W 2014 jest etap wiosenny (nowość) i będzie również etap wakacyjny, który rozpocznie się jak w ubiegłym roku 1 lipca. Pozdrawiam
Gdyby Pan Dyrektor - Doradca Ministra ogłosił rozpoczęcie akcji wiosennej np. równo z nadejściem wiosny, to nikomu nie mogłoby przyjść do głowy, że partyjna propaganda ma w tej akcji jakikolwiek udział. Tak samo byłoby, gdyby piękne zdjęcia i piękne artukuły o akcji organizowanej przez wiadomo kogo, ukazały się następnego dnia po wyborach do PE.
PS. Pozdrawiam i nadal pozostaję z życzliwym zainteresowaniem.
Jest taka sytuacja ekonomiczna jaka jest w kulturze....Działamy na podstawie środków zewnętrznych..te przyszły w maju. Dobrze, że przyszły i możemy ten program realizować. Nie działam w oparciu o kalendarz wyborczy i nigdy tego nie robiłem. Ważne jest dla mnie by kilka tys dzieci mogło być uczestnikami tego pragramu. Pozdrawiam
Bardzo mnie cieszą Pańskie zapewnienia i mam nadzieję, że tak faktycznie jest. Proszę jednak nie dziwić się mojemu sceptyzmowi, wszak szef Pana przyjaciela - ministra kultury - bez mrugnięcia okiem wyrzucił w błoto ponad 7 (słownie: siedem) milionów złotych na jakiś głupawy filmik, byle tylko mógł sobie zrobić reklamę.
Ile środków zewnętrznych na działalność MOK pozyskała Elżbieta Łągwa Szelągowska? Dlaczego w Piotrkowie nie ma takich programów? Gdy Sokalski był dyrektorem MOK organizował wiele takich akcji w rodzinnym mieście
Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,.....ha,ha,ha,ha,ha.....ha,ha,ha,ha,ha,ha.
No i tu się z tobą (raczej) zgadzam. Tylko co począć jeśli człowiek prawie każdą rozmowę zaczyna: wie pan, ja jestem doradcą ministra ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!