Do pieszych i rowerzystów, Pamiętajcie macie tylko jedno zdrowie, nie pchajcie się pod koła
Jeżeli mam pierwszeństwo na pasach to z niego korzystam i to jest twój problem ze masz na mnie uważać bo ja mogę iść po alkoholu a tobie nie wolno, proste i logiczne
WSZYSCY POWINNI ZNAC ZASADY I REGULY RUCHU PIESZEGO JAK I SAMOCHODOWEGO! Osobiscie nie posiadam samochodu ale kazdy pieszy jak i rowerowy uczestnik ruchu drogowego powinien uwazac! to nie jest tak ze swieta krowa piesza i rowerowa uwaza ze ma pierszenstwo a auto zatrzyma sie w sekunde! Zdrowego rozsadku dla wszystkich!Zmiana przepisow ze pojazd musi sie zatrzymac przed przejsciem dla pieszych! Totalna bzdura! Alae czas juz nie cofniemy! Zycze wszystkim zdrowia! Za wrogie i nieprzychylne komentarze tez dzeikuje! Dobrego konca lata Wszystkim!
Prośba do drogówki by przy okazji sprawdzać stan opon a szczególnie całorocznych i w razie konieczności również karać bo jazda na takich oponach jest bardzo niebezpieczna
Jako nowy policjant obiecuje tego dopilnować. Mam nadzieję że kierowcy macie coś odłożone pieniążków bo mandaty będą sypały się z górnej półki.
Bardzo dobrze może w końcu kierowcy nauczą się przepuszczać pieszych a przynajmniej zwalniać w okolicy przejścia
A co w sytuacji kiedy przy pasach stoją sobie piesi i rozmawiają , albo na coś czekają , albo machają żeby samochód przejechał ???? - czy kierowcy też maja czekać i zatrzymywać ruch aż łaskawie ruszą i będą wreszcie przechodzić , jak takie zachowanie pieszych regulują przepisy , bo wymagania są tylko dla kierowców !!!!!!!!!!!! Piszę to nie będąc kierowcą , ale pieszym który nie raz zaobserwował tego typu sytuacje .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!