Panie Dziemdziora, z pewnością są ważniejsze sprawy niż jakiś kawałek trawki. Proszę się zajmować poważnymi rzeczami bo nie będę na Pana głosował. Przy ulicy górnej, tam w parku przydałaby się rekultywacja
Proponuję, abyś zasiała tę trawkę i doglądała jej z konewką.
Jaką trawkę masz na myśli,tą trawkę?
Zaraz, zaraz... Jeżeli Sakkara potrzebuje parkingu, to niech sobie wykupi teren i sobie zrobi ten parking.
Dziadziu pilnuj trawnika u siebie w ogródku i zajmi się wnukami albo weś się w końcu do roboty a nie zajmujesz się pierdołami.
Z obserwacji wynika, że więcej osób, które tam parkują załatwia coś w biurach w białym budynku naprzeciwko.
Przecież ty mieszkasz w innym okręgu wyborczym niż radny Dziemdziora. Więc nie picuj picermanie!
Nie ja wyrządziłam szkodę więc nie ja powinnam ją naprawiać... Zapominacie, że Ci kierowcy zniszczyli miejskie dobro, za które żeby przywrócić do stanu poprzedniego będziemy płacić my wszyscy z naszych podatków...
Popieram.
Zastanawiam się - czy twoje wypowiedzi są naprawdę aż tak głupie, czy tylko udajesz...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!