w uzupełnieniu dla stosownych służb miejskich podaję, że kolejna osoba zgłosiła mi podobną sytuacje na wysokości posesji nr 37 do 43 przy ul.Słowackiego
Panie radny! Rozumiem Pańskie starania i w większości interpelacji popieram. Jednak - są granice głupoty i śmieszności, i lepiej aby ich Pan nie przekraczał.
Na wjeździe w ulicę Wyspiańskiego ze Słowackiego była ta sama sytuacja. Sprawę rozwiązało ułożenie kratki trawnikowo-parkingowej. I jest i trawa i miejsca do parkowania. A „drogomistrz chałupnik” zamiast p...ć o cywilizacji to mógłby podać pomysł konkretnego rozwiązania sprawy.
Po jakiego grzyba tam trawnik? zróbcie zatoczkę parkingową i będzie spokój!
To ja mam lepszy pomysł, który i tak nie przypadnie do gustu komentującym....Bo nikogo z nich nie obchodzi że ktoś chciał żeby nasze miasto wyglądało ładniej a i płacić za parkowanie nikomu nie pasuje. Niech miasto zamiast pasa zieleni zrobi tam utwardzony pas do parkowania i postawi ładny parkomat...problem się sam rozwiąże. Jeszcze się taki nie urodził żeby wszystkim dogodził, ale jak to inne przysłowie głosi "jak nie kijem, to go pałą"
Może od razu zlikwidować wszystkie trawniki, ku twojemu zadowoleniu?
Ale na tej ulicy jest parking, nawet widoczny na drugim zdjęciu więc przestań gadać głupoty...
Tylko, że właśnie tej trawy już nie ma i nie ma deptać...
Głupota niektórych ludzi mnie przerasta...
Masz rację...Ciekawe ilu z komentujących wie w ogóle gdzie jest młynarska? Skoro nie wiedzą o parkingu, który jest w zasięgu wzroku....i to wygodniejszy niż parkomaty bo nie musisz go opłacać co pół godziny z zegarkiem w ręku.
Expiotrkowianin ma rację. Miasta dla samochodów. Jak chcecie zieleni do do lasu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!