metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
piotrk ~piotrk (Gość)02.07.2011 13:56

ten fotoradar proponowałbym w alejach Kopernika, może kierowcy jechali by powoli i nie na czerwonym świetle

00

piotrk ~piotrk (Gość)02.07.2011 14:00

proponowałbym postawić fotoradar na stałe na ul.Kopernika.Kierowcy powinni się domyślać dlaczego na stałe

00

eslonko ~eslonko (Gość)02.07.2011 14:30

~piotrk (Gość)
proponowałbym postawić fotoradar na stałe na ul.Kopernika.Kierowcy powinni się domyślać dlaczego na stałe[/cytat]
A ja bym proponowała, żeby wszystkim myślącym Twoimi kategoriami wydać zakaz wstępu do miasta...

00

piotrk ~piotrk (Gość)02.07.2011 15:30

"eslonko" napisał(a):
ja bym proponowała, żeby wszystkim myślącym Twoimi kategoriami wydać zakaz wstępu do miasta..

aaaaaaaaaaaaaa widać,że boisz sie fotoradaru ,dla takich idiotek ,które szybko jeżdżą potrzebny jest fotoradar

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga02.07.2011 15:54

"eslonko" napisał(a):
A ja bym proponowała, żeby wszystkim myślącym Twoimi kategoriami wydać zakaz wstępu do miasta...

Niby czemu? Możesz wyjaśnić, co miałaś na myśli?

00

@ w czerwonym ~@ w czerwonym (Gość)02.07.2011 17:03

Dla mnie mogą wystawić nawet czołg,i tak jeżdze z CB.

00

Rumcajs ~Rumcajs (Gość)02.07.2011 17:04

Straż Miejska to niech zajmie się osobami nie sprzątającymi po psach i karmiącymi gołębie bo wszystko nie długo będzie z...... oraz tymi na EPI i im podobnymi którzy nie potrafią poruszać się i parkować w mieście. Fotoradar niech prezydent przekaże ITD skoro tak rozdaje działki klerowi, to jedno urządzenie dla "krokodylków" to pikuś.
PS. Straż Miejska jest jednostką samorządową i w mieście poniżej 80 tys. mieszkańców jest zbędna, a wręcz jest to naruszenie polityki finansów publicznych skoro oni nic nie robią a teraz tylko będą bawić się zabawką którą jest fotoradar.

00

Łukasz ~Łukasz (Gość)02.07.2011 17:34

A ja myślę że bezpieczeństwem na drogach powinna się zajmować policja z wydziału drogowego a nie straż miejska. Straż miejska ma się zajmować porządkiem w mieście a niestety widać ich jedynie na parkingach samochodowych jak sprawdzają czy za każdą szyba jest bilet z parkometru. Poza tymi miejscami straż miejska jest niewidoczna i taka jest prawda.

00

Mieszkaniec Piotrkowa ~Mieszkaniec Piotrkowa (Gość)02.07.2011 18:24

"epiotrkow.pl" napisał(a):
Kierowcy! Na piotrkowskie drogi powraca fotoradar

I znowu będą się po krzakach chować by tylko ustrzelić kierowców.

00

@ w czerwonym ~@ w czerwonym (Gość)02.07.2011 18:25

"Mieszkaniec-Piotrkowa" napisał(a):
I znowu będą się po krzakach chować by tylko ustrzelić kierowców.

mogą się nawet po drzewach chować,i tak zawsze mam w aucie CB radio.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat