metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Fatal Fatalranga09.08.2010 15:05

Wypadałoby wprowadzić zakaz wjazdu do miasta dla mieszkańców powiatu, ewentualnie wpuszczać ich po odpowiednich badaniach psychologicznych. Z kolei dla mieszkańców powiatu jeżdżących golfami uniemożliwiłbym nawet podchodzenie do badań przez psychologa ;P

10

EP ~EP (Gość)09.08.2010 14:23

Kolejny burak, który musi popisywać się samochodem, aby zaimponować kobiecie, bo w głowie próżnia. Dobrze mu tak, EPI rządzą :)

00

kino ~kino (Gość)09.08.2010 14:34

a w kinie wszystkie projekcje się zatrzymały...
co za burak

00

klet ~klet (Gość)09.08.2010 14:40

ale teraz musi "palić głupa" :D:D

00

kris krisranga09.08.2010 14:52

Volkswagen golf - i tyle w temacie...

00

zigg ~zigg (Gość)09.08.2010 20:53

Mieszkaniec powiatu i w dodatku w golfie.
Nic dodać ,nic ująć.

00

Aman Amanranga09.08.2010 20:56

Nie mówcie mi nic o L-kach. Jedyne co uczą tych ludzi to zatrzymywanie się przed przejściami dla pieszych. Jeżeli z tego byłby egzamin to każdy dostałby 6+. Kiedyś wydawało mi się, że przed wyjazdem na miasto musiałem sprawdzić czy mam światła, ustawić lusterka, zapiąć pasy itp. A teraz widzę, że wiele L-ek jeździ ze spalonymi żarówkami. Pokazuje takiemu jednemu gościowi przez szybę, że ma spaloną żarówkę a ten z kursantką grzebią wewnątrz auta przy przełącznikach. Mi byłoby wstyd, że uczę kogoś jak jeździć niesprawnym autem bo za brak oświetlenia można dostać mandat. A głównie zauważyłem to u aut z rejestracją EOP. To jest nagminne. Więc jak tak ich uczą to później oni tak jeżdżą. A może uczą ich też palenia gum. I później towarzystwo przyjeżdża po kursie do miasta i się popisuje. A tu nie o to chodzi.

00

ja ~ja (Gość)09.08.2010 21:56

każdy normalny człowiek człowiek chwali się rozumem...ale jak się nawet tego nie ma, to cóż się po takiej pustce spodziewać...

00

traker ~traker (Gość)09.08.2010 22:28

EP z takim początkiem rejestracji przyjeżdzają na tzw. wioche i okoliczne lasy i wywalają to co już im nie potrzebne- śmieci , koty , psy żeby im miasta nie brudziły.

00

angela ~angela (Gość)09.08.2010 22:50

a co jezeli byl to EP? lub cos? oceniacie nie znajac czesto te wiesniaki EPI są bardziej wykształceni od was? Przestancie ejzdzic do Lodzi z tymi waszymi EP. bo tam to dopiero myslą o was ze wiesniaki są.. po za tym , jezeli Ci epi, nie powinni jezdzic do focusa.. to wy nie przyjezdzajcie do ich zalewu, rzek, jeziorek. nie jedzcie ich serów, jajek, nie pijcie mleka, nie jedzcie wędlin.. bo to przeciez praca wieśniaków.. odpuscie chleby i wszystko co wpie.rniczacie kazdego ranka.. torerancji trochę i szacunku dla innych

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat