Od czytania komentarzy pt"chłopak jechał za szybko jego wina" to się czerwona robię. Może i jechał pwyżej 50km/h ale sama jeżdżę bardo dużo i w ciągu dnia minimum 5-6 osób przechodzi w niedozwolonych miejscach. Malo tego, oni nawet nie próbują przebiec tylko urządzają sobie spacerki. Owszem kierowcy muszą mieć oczy dookoła głowy ale tak jak każdy człowiek chwila nieuwagi, rozproszenia i niueszczęście gotowe. a niestety największą karę i stres przechodza właśnie kierowcy... nikt się chyba by nie cieszył że wyrządził bądź co bądź krzywdę innej osobie.
Czy wy wiecie jak ten chłopak sie teraz czuje nie spi po nocach ciągle o tym wypatku myśli i opwiada jego stan pschiczny nie wytrzymuje pewnie rze niechcjał rzeby tak sie stało nie wie co sie dalej z kobietą dzeje nikt nie chce mu udzelac informacij to jest dlaniego wielkie przeżycie i trałma.
Po 1 po 23 mozna jeździć 60/h. Po 2 to nie oceniajcie goscia jak nic nie wiecie. On był trzeźwy. I tu pytanie czy ona byla. Z tego co wiem to kobitka przebiegala o to nie na pasach. Wiec nie piszcie bzdur tylko poczekajcie na wyjasnienie sprawy...
Ogólnie szkoda kobitki. Oby wyszlo wszystko dobrze.
wybudzili ja ze spiaczki ale czeka ja długa rechabilitacja jest po operacji i nie wiadomo co bedzie dalej trzeba byc w dobrej nadzieji a ty chłopaku nie zamartwiaj sie bedzie dobrze
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!