Kilka metrów za pasami. Więc... pani przechodziła w niedozwolonym miejscu więc to jej wina :):D Kiedy piesi naucza się że przechodzi się na pasach.
Informacja? czy przepowiednia? 22 lipca do północy jeszcze brakuje co najmniej kilka godzin.
do Lesina23 Te Tłumoki nigdy się nie nauczą,uważają się za święte krowy i myślą że tak jak w Indiach wszystko im wolno ...a,przejdę tędy bo bliżej do przystanku,co mi tam auto,przecież jestem pieszy/a i mam pierwszeństwo..!Jak by co to kierowca jechał o 10 za dużo i to jest Jego wina
tak naprawdę nic nie wiecie a się wypowiadacie na ten temat. "PT Gość" Po co tak kpić z osoby która teraz walczy o życie ciekawe czy był byś tak mądry jakby u Ciebie w rodzinie zdarzyła się taka tragedia.A komentarze co do tej sprawy są zbędne.
No bo o północy jest taki ruch, że trzeba się rzucić pod auto, żeby kierowca raczył zahamować :D
To już nie chodzi o to którędy lazła, bo każdy sobie czasem skraca drogę, ale jak można wpaść pod auto w nocy kiedy ruch jest tak marny? Szkoda kierowcy i auta...
tylko ten kierowca urządzał sobie rajd 2-krotnie po tej ulicy .Jest monitoring na przeciwko ulicy Rwańskiej można sprawdzić jak szybko on jechał
Tez myślę że nie powinno się chodzić po jezdni jak się chce szkoda kobiety i tego kierowcy. On na pewno. Przezywa. To bardzo
Oczywiscie ze mozna
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!