TBS już włączył ogrzewanie jest ciepło wielkie dzięki.Z nimi nigdy nie ma problemu o co się poprosi jest realizowane.
W blokach rozkład temperatur jest różny i zależny od położenia mieszkania. Najchłodnij jest w mieszkaniach na parterze i szczytowych. W momencie gdy temperatura w mieszkaniu spada poniżej 20st a w łazience 24 bez względu na temperaturę na zewnątrz ogrzewanie powinno być włączone.
Kochani członkowie PSM, przecież to wy co roku udzielacie absolutorium. Dzięki niskiej frekwencji i obecności na walnym zebraniu w większości "samych swoich", zarząd uzyskuje wotum zaufania Kiedy wreszcie weźmiecie się w kupę i rozwalicie to towarzystwo wzajemnej adoracji. Należy rozwalić cały zarząd i radę nadzorczą, gdyż w obecnym składzie jest to stowarzyszenie wzajemnego popierania.
Jak zadzwoniłem do zarządu spoldzielni w tej sprawie to prezesik powiedział mi żebym... włączył sobie farelkę.
Prezes Potrzebowski nie widzi potrzeby tak mówi jakby miał płacić za ogrzewanie ze swojej kieszeni -wielka bzdura
A moim zdaniem Pan prezes robi jakiś wałek z tym ciepłem. Podobno nie zgłosiła się żadna firma do przetargu celem odczytu kapilarów. Ciekaw jestem bardzo o co tu chodzi i ile na tym zarobi prezes?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!