metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
***** *** ~***** *** (Gość)30.09.2023 11:09

A fontanna w parku belzackim tez popsuta?Caly Piotrków,wazne,ze krzeselka urzednikow trzymaja ich tylki

51

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)30.09.2023 11:20

To ile ma lat ta fontanna że się tak szybko popsuła fontanna Di Trevi działa do działa do dzisiaj

60

Fiona ~Fiona (Gość)30.09.2023 12:12

Nigdy

10

taki rem. jest probl ~taki rem. jest probl (Gość)30.09.2023 13:31

Myślałam, że czołg pomylił drogę, zamiast na wsch. wjechał do centrum P-kowa . Wyrzucić biurokratów, a na stanowiska powołać logicznie myślących ludzi.

21

jeremiasz ~jeremiasz (Gość)30.09.2023 14:00

słabo to wygląda i źle wpływa na opinie o Prezydencie Miasta

41

Lincz ~Lincz (Gość)30.09.2023 14:36

Kto popsuł niech naprawia

30

Kukizowiec ~Kukizowiec (Gość)30.09.2023 10:53

Fontanna nie może zostać naprawiona, ponieważ dyrektor Szokalski i jego pracownicy są zajęci liczeniem TIR-ów przejeżdżających przez miasto.

81

Nukomu ~Nukomu (Gość)30.09.2023 15:10

A komu ona potrzebna jesienią?

13

Glodny ~Glodny (Gość)30.09.2023 15:11

zapytajcie kierowcę food-trucka z Fox-burger czy coś wie w tym temacie...za głupotę trzeba płacić...a zanim się wiedzie na takie podłoże,dwa razy zastanowić

30

cynik ~cynik (Gość)30.09.2023 16:25

cyt. "Pamiętajmy o tym, że zastosowana w niej technologia jest z odległych czasów, stąd ten proces serwisowania jest utrudniony, ale jesteśmy już w stałym kontakcie z wykonawcą – mówi Karol Szokalski, dyrektor ZDiUM" .Panie dyrektorze Szokalski. W Wersalu działają fontanny pamiętające jego fundatora Ludwika XIV. A jak działają mogą to zobaczyć miliony turystów z całego świta. A biorąc pod uwagę ich wiek można stwierdzić ,że są z "odległych czasów". Władze Piotrkowa zaś uznają za "odległe czasy" okres przed "panowania" Krzysztofa Chojniaka. A więc ile to lat....według mnie dużo stanowczo za dużo ,ale na Boga ja mam samochód dwudziestoletni i działa....Zresztą ma utrzymaniu paru prezesów którzy się popsuli ich się naprawić nie da ,ale ....

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat