A fontanna w parku belzackim tez popsuta?Caly Piotrków,wazne,ze krzeselka urzednikow trzymaja ich tylki
To ile ma lat ta fontanna że się tak szybko popsuła fontanna Di Trevi działa do działa do dzisiaj
Myślałam, że czołg pomylił drogę, zamiast na wsch. wjechał do centrum P-kowa . Wyrzucić biurokratów, a na stanowiska powołać logicznie myślących ludzi.
Fontanna nie może zostać naprawiona, ponieważ dyrektor Szokalski i jego pracownicy są zajęci liczeniem TIR-ów przejeżdżających przez miasto.
zapytajcie kierowcę food-trucka z Fox-burger czy coś wie w tym temacie...za głupotę trzeba płacić...a zanim się wiedzie na takie podłoże,dwa razy zastanowić
cyt. "Pamiętajmy o tym, że zastosowana w niej technologia jest z odległych czasów, stąd ten proces serwisowania jest utrudniony, ale jesteśmy już w stałym kontakcie z wykonawcą – mówi Karol Szokalski, dyrektor ZDiUM" .Panie dyrektorze Szokalski. W Wersalu działają fontanny pamiętające jego fundatora Ludwika XIV. A jak działają mogą to zobaczyć miliony turystów z całego świta. A biorąc pod uwagę ich wiek można stwierdzić ,że są z "odległych czasów". Władze Piotrkowa zaś uznają za "odległe czasy" okres przed "panowania" Krzysztofa Chojniaka. A więc ile to lat....według mnie dużo stanowczo za dużo ,ale na Boga ja mam samochód dwudziestoletni i działa....Zresztą ma utrzymaniu paru prezesów którzy się popsuli ich się naprawić nie da ,ale ....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!