Brylski niech nie udaje dobrego wujka. Każdy wie, że sprzedał swoich wyborców z innymi radnymi SLD za stołki. Od dwóch lat głosują razem z RdP za wyniszczającymi miasto uchwałami! Wyborcy nie zapomną do jesieni!
Zróbmy jeszcze kilka ekspertyz, wyślijmy kilka pism, którymi adresat podetrze sobie d..., a potem oświadczmy "niedasię". Kwartet Chojniak-Karzewnik-Kacperek-Błaszczyński jak najprędzej out! Z nimi Piotrków stanie się jedną wielką dziurą. A teraz hejtujcie mnie.
Mediateka ważniejsza! Trzeba koniecznie zrobić oddanie przed wyborami. Metalplast może sobie poczekać!
Polskie prawo - Piotrkowski burdel. Czy ten budynek teraz się pojawił? Jak ogłaszano przetarg na remont tej ulicy nikt go nie widział?
Kolejna ekspertyza!! mam nadzieje że za prywatne pieniądze
Jak to jest że byle właściciel blokuje remont ulicy!!! To jakiś obłęd!!!
Już Macierewicz kampanie w PT zaczął,nowe transze wpłynęły na konta kościołów,a chojniak żeby nawet tu Disneyland wybudował,to i tak mu to nie pomoże.
Twój koniec chojniaku jest już bliski,już mrożę szampana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W normalnym kraju wjeżdżają maszyny burzą ruinę a właściciel dostaje rachunek i nie ma gadki a tutaj jest taki giguś i ma wszystko w D...
chcecie mi powiedziec ze ponad 4 tysiace lat temu ludzie wybudowali piramidy a wy nie umiecie zrobic drogi?? zalosne.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!