Panie Hainzel, jak się składa gratulacje i wręcza nagrody to nie żuje się gumy. Wstyd Panie, wstyd!
wielkie zastrzeżenia do organizatorów , po biegu zawodnicy nie mieli szans otrzymać szklanki wody . A tak byli spragnieni , na prawdę żal , że nie pomyślano o nich , to wielkie niedociągnięcie , wstyd :(
za organizacje ruchu pojazdów w czasie tego biegu ktoś powinien beknąć !!!
przy zdjeciach jest ok, ale tu w artykule wkradł się błąd. Powinno być: "...pierwszy Polak zameldował się na mecie jako SIÓDMY, Hubert Duklanowski zakończył ten wyścig z czasem 01:11:53, niecałe pięć minut później linię mety przekroczył pierwszy piotrkowianin Jan Wychowałek (01:16:27)), który o 1,5 minuty poprawił swój rekord życiowy." taki szczegolik :) gratulujemy Jankowi - PIERWSZEMU Piotrkowianinowi :D
Wyniki na "data sport".
Świetna impreza. To był mój pierwszy półmaraton. UDAŁO się:)
Mimo, że organizatorem był człowiek którego w ogóle nie popieram to za tą imprezę należą się gratulacje.
P.S.
Miałem pokonać Kenijczyków ale nie chciałem robić im obciachu;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!