Wyniki na "data sport".
Świetna impreza. To był mój pierwszy półmaraton. UDAŁO się:)
Mimo, że organizatorem był człowiek którego w ogóle nie popieram to za tą imprezę należą się gratulacje.
P.S.
Miałem pokonać Kenijczyków ale nie chciałem robić im obciachu;)
przy zdjeciach jest ok, ale tu w artykule wkradł się błąd. Powinno być: "...pierwszy Polak zameldował się na mecie jako SIÓDMY, Hubert Duklanowski zakończył ten wyścig z czasem 01:11:53, niecałe pięć minut później linię mety przekroczył pierwszy piotrkowianin Jan Wychowałek (01:16:27)), który o 1,5 minuty poprawił swój rekord życiowy." taki szczegolik :) gratulujemy Jankowi - PIERWSZEMU Piotrkowianinowi :D
za organizacje ruchu pojazdów w czasie tego biegu ktoś powinien beknąć !!!
wielkie zastrzeżenia do organizatorów , po biegu zawodnicy nie mieli szans otrzymać szklanki wody . A tak byli spragnieni , na prawdę żal , że nie pomyślano o nich , to wielkie niedociągnięcie , wstyd :(
Panie Hainzel, jak się składa gratulacje i wręcza nagrody to nie żuje się gumy. Wstyd Panie, wstyd!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!