No to Symblic pokazał się szerokiej publiczności... dzięki rozważnie wyważonemu tekstowi pani Wagi oraz ważkim dywagacjom forumowiczów ;-) Przeważnie tak się kończy pisanie tekstów, gdy nie przywiązuje się większej wagi do tego, co wychodzi spod pióra :/
[cytat="Lodzianin"]No to w takim razie nadajesz się do programów ostatnio modnych w tv.Tam dokładnie tłumaczą co masz zrobić.Nawet podpiszą z tobą kontrakt abyś na pewno robił to co mówią.
No tak tylko w tego typu programach jednak trzeba coś umieć.A tu
zaczynając od rodzaju muzyki to raczej słabo.Lider zespołu wokalem nie
dysponuje żadnym.W samym tylko Piotrkowie widuje śpiewaków,którym nie
dorasta do pięt.Co do śpiewania naturalnym głosem.Najlepiej słyszalne
było to jak zaśpiewał na urodzinach skyypabu z symbolik w duecie
wokalista cariona.
A jeżeli chodzi o te porykiwania,bo niestety ani metalowymi scrimami ani
groulami nazwać tego nie można.To skończą się one poważnymi
komplikacjami i zdartym głosem.
Chociaż może to i lepiej bo oszczędzone zostanie nam wysłuchiwanie tego
hałasu.
O umiejętnościach gitarowych członków się powinni wypowiedzieć inni
piotrkowscy gitarzyści,których jest tu sporo.Ale wydaje mi się,że
szału nie ma.Ostatnim gitarzystą symbolik był Kaczy teraz już tam nie
został żaden.
Ogólnie doradzam perkusiście zmianę kapeli bo bez wątpienia się tu marnuje.
Przecież nikt nie każe Ci tego słuchać. Nie podoba Ci się - nie słuchaj. Proste. A ilość osób na koncertach wskazuje na to, że jednak się to komuś podoba.
A co do perkusisty, to jeżeli uważasz że się marnuje to mu to powiedz i zaproponuj lepsze warunki występowania. Nie wiem, na przykład z Tobą.... Wtedy na pewno nie będzie się marnował.
Niestety nie zaproponuję nic perkusiście bo nie jestem muzykiem. Oczywiście że nie muszę tego słuchać, ale miałem okazję posłuchać i mam prawo do wypowiedzenia swojej opinii, bo właśnie do tego służy to forum.
Jeżeli ktoś udziela wywiadu powinien zastanowić się nad tym co mówi i liczyć się z krytyką. Ilość osób na koncertach w Piotrkowie (50 do 100 osób, prawie metalmania:)) nie świadczy o tym że się komuś podoba ten rodzaj muzyki. Dzieje się coś w mieście więc ludzie idą bo chcą spotkać się ze znajomymi. Sam nieraz wpadam na takie koncerty bo moi znajomi lubią inną muzykę a ja chcę akurat tego dnia z nimi spędzić czas.
Tak czytam te posty i chciałbym wam, uzdolniona młodzieży, jakoś pomóc. Proponuję przede wszystkim, zatrudnienie dobrego menago. I dokooptowanie do składu muzyka grającego na skrzypcach elektrycznych. Powinno pomóc.
http://tiny.pl/hwssk
Trzeba pamiętać,że na koncerty(duże słowo)w Piotrkowie w 95% przychodzą sami znajomi.Reszta publiki ( :) )To pseudo metalowa młodzież.
Sprawdzian jest na wyjeździe,gdzieś tam wyżej w wywiadzie padła chyba frekwencja.Na kogo przyszli ci ludzie symbolik czy redrum?
Hehe je też zacząłem w szóstej klasie:)Czekam na płytkę...
Nasuwa mi się pytanko czemu Symbolik nie gra koncertów w typowo metalowych składach,bo przecież tylko w taki sposób można się załapać do kogoś na support ;)
A underground to "Darkthrone"...hehe
Oj Sloku a takim darzyłem cię szacunkiem.Ciebie i Joja :]
Mam nadzieję,że ktoś się pod ciebie podszywa.Albo,że to tylko zwykły sarkazm ;]
[/cytat]To pseudo metalowa młodzież.[cytat]
Największy prestiż przynoszą te 16-stki z wymalowaną flamastrem na kostce nazwą zespołu ...tuż nad naszywkami z pentagramem,pacyfką i anarchią , całość przypomina skup butelek za prl-u ... (ta z kapslem ta bez kapsla, ta po piwie ta po mleku) jakże to wszystko symboliczne;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!