metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lola ~Lola (Gość)09.12.2010 14:50

"Lola" napisał(a):
melomanii

Nie jest to przeto przejawem mojej megalomanii,
ale powinno być melomani :P
"Siłą myśli europejskiej była zawsze zdolność do samokrytyki" Ryszard Kapuściński

Komentarz był edytowany przez autora: 09.12.2010 15:01

00

wyborcaPT ~wyborcaPT (Gość)09.12.2010 14:52

"Tomek83" napisał(a):
Ludzie!!! każdy może się pomylić.

Każdy może. Dziennikarz - nie. Więc jest o czym rozprawiać.
A Ty, kto? Mecenas? Jeśli tak, to niesłusznej sprawie służysz.
A w dodatku, kardynalnie się mylisz. To co z Ciebie za adwokat.

00

Lodzianin ~Lodzianin (Gość)09.12.2010 14:59

Zgadza się trasa koncertowa jest bardzo ciężką harówką.
Dala całego suportu.Dźwiękowców,oświetleniowców,technicznych.Dla zespołów również,bardzo uciążliwe jedziesz długo,mało śpisz,słabo jesz,czasem przesadzasz z alkoholem i tak kilka tygodni. :D
Kolega Pewno chciał powiedzieć jakie to życie muzyka jest ciężkie.Jak musisz iść grać bóg wie co aby starczyło na chleb.Jak długo się trzeba uczyć i ćwiczyć by gra dobrze wychodziła,za każdym razem tak samo.Kolega na pewno chciał powiedzieć jak to od 6 klasy spędzał z gitarą w ręku po 8 godzin dziennie,zapominając o zadanych lekcjach.
To te wszystkie lata składają się na ciężką prace muzyka.A na koniec na koncerty i tak przychodzą tylko znajomi.(Albo nikt) :P

00

wyborcaPT ~wyborcaPT (Gość)09.12.2010 15:06

"Lodzianin" napisał(a):
Zgadza się trasa koncertowa jest bardzo ciężką harówką.
Dala całego suportu.Dźwiękowców,oświetleniowców,technicznych.Dla zespołów również,bardzo uciążliwe jedziesz długo,mało śpisz,słabo jesz,czasem przesadzasz z alkoholem i tak kilka tygodni. :D
Kolega Pewno chciał powiedzieć jakie to życie muzyka jest ciężkie.Jak musisz iść grać bóg wie co aby starczyło na chleb.Jak długo się trzeba uczyć i ćwiczyć by gra dobrze wychodziła,za każdym razem tak samo.Kolega na pewno chciał powiedzieć jak to od 6 klasy spędzał z gitarą w ręku po 8 godzin dziennie,zapominając o zadanych lekcjach.
To te wszystkie lata składają się na ciężką prace muzyka.A na koniec na koncerty i tak przychodzą tylko znajomi.(Albo nikt) :P

To nic, tylko się pochlastać! Artysta to brzmi dumnie.
Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain...

00

wyborcaPT ~wyborcaPT (Gość)09.12.2010 15:09

"Lola" napisał(a):
Nie jest to przeto przejawem mojej megalomanii,
ale powinno być melomani

A może i nawet - Melomani!
http://pl.wikipedia.org/wiki/Melomani

00

świrus ~świrus (Gość)09.12.2010 15:16

[cytat]Granie muzyki jest fajne w tym, że się ją tworzy, a ludzie na koncertach robią show. Wtedy jest to piękne.
Jak kapela nie potrafi zrobić show to ludzie muszą sobie zrobić sami. W końcu zapłacili te 5pln za wejście, browar w plecy a szału nie ma.

00

Lodzianin ~Lodzianin (Gość)09.12.2010 15:16

"wyborcaPT" napisał(a):
To nic, tylko się pochlastać! Artysta to brzmi dumnie.
Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain..

Żeby być artystą nie dużo potrzeba.Czasem wystarcza sama osobowość.Na miano muzyka to se trzeba już zasłużyć.

00

świrus ~świrus (Gość)09.12.2010 17:12

[cytat]Granie muzyki jest fajne w tym, że się ją tworzy, a ludzie na koncertach robią show.
Jak zespół nie robi show to ludzie sami muszą je zrobić. Przyszli zapłacili 5pln za wjazd(browar w plecy) a tu lipa.

00

świrus ~świrus (Gość)09.12.2010 17:23

[cytat]Jeżeli ktoś nakreśliłby mi drogę, którą mam iść, albo powiedział co mam zrobić, żeby było lepiej, to myślę, że posłuchalibyśmy rad.
ja bym zadzwonił do Michała Wiśniewskiego albo dody, oni wiedzą jak robić żeby było dobrze.

00

Lodzianin ~Lodzianin (Gość)09.12.2010 17:32

"swirus" napisał(a):
Jeżeli ktoś nakreśliłby mi drogę, którą mam iść, albo powiedział co mam zrobić, żeby było lepiej, to myślę, że posłuchalibyśmy rad.

No to w takim razie nadajesz się do programów ostatnio modnych w tv.Tam dokładnie tłumaczą co masz zrobić.Nawet podpiszą z tobą kontrakt abyś na pewno robił to co mówią.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat