metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Pytam się :) ~Pytam się :) (Gość)28.11.2024 09:33

"rozwijała karierę zawodową w branży architektonicznej podejmując pracę w prywatnej firmie"
W której prywatnej firmie pracowała?
Może tego dewelopera co sponsorował kampanię wyborczą prezydenta?

505

? ~? (Gość)28.11.2024 13:07

Fajnie zdobywać doświadczenie na Erasmusie w Portugalii, na Słowacji trochę słabiej, ale Bratysława za to ładna. Ilu znajomych i członków rodziny ma jeszcze Wiernicki? Bardzo żałuję, że dałem się namówić na głos na tego dyletanta.

328

Obserwator znajomy ~Obserwator znajomy (Gość)28.11.2024 17:13

Julek wiosna cię pogoni do wora jak takie cyrki będziesz robił

102

Antyplatformiak ~Antyplatformiak (Gość)28.11.2024 10:13

Pewnie będzie tak "kompetentna" jak Inżynier Miasta, ale zobaczymy.

545

Pesymistka ~Pesymistka (Gość)28.11.2024 17:14

Pani architekt zajmie się sprawami społecznymi, edukacją, kulturą i sportem. Zapewne sprawdzi się na tym stanowisku. ? Z Panią Kasią znamy się nie od dziś?. Albo mi się wydaje, albo kolesiostwo zaczęło się już powoli wdrażać w wydaniu nowego prezydenta.

242

Ip ~Ip (Gość)28.11.2024 20:06

Może coś zrobi z bugajem

52

Cvbie ~Cvbie (Gość)28.11.2024 20:11

Laleczki sobie wybiera

122

Malypiotrkowianin ~Malypiotrkowianin (Gość)28.11.2024 23:29

Widze ze obsadzanie stolkow znajomymi zaczete.
A mialo ponoc tego nie byc..
Z mojej strony to pierwszy i ostatni glos na pana.
Mialo byc lepiej... a wyszlo jak zwykle

100

go?ć_obserwator ~go?ć_obserwator (Gość)28.11.2024 23:48

Gwiazdy jeszcze nie dorosły

30

Sad But True ~Sad But True (Gość)28.11.2024 16:45

Wszystkich tych, którzy za główny powód do krytyki biorą młody wiek zarówno prezydenta jak i jego właśnie wybranej zastępczyni, odsyłam do wcześniejszego artykułu o dzisiejszych obradach Rady Miasta. To co się tam działo zachęca do refleksji czy wiek powinien być w tym przypadku traktowany jako oręż przeciw młodym - skoro ?dorośli?, ?doświadczeni? i relatywnie starsi ludzie wykazują się wątpliwą dojrzałością podczas swojej pracy - spotkania o określonym celu i formule.

99

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat