"rozwijała karierę zawodową w branży architektonicznej podejmując pracę w prywatnej firmie"
W której prywatnej firmie pracowała?
Może tego dewelopera co sponsorował kampanię wyborczą prezydenta?
Fajnie zdobywać doświadczenie na Erasmusie w Portugalii, na Słowacji trochę słabiej, ale Bratysława za to ładna. Ilu znajomych i członków rodziny ma jeszcze Wiernicki? Bardzo żałuję, że dałem się namówić na głos na tego dyletanta.
Julek wiosna cię pogoni do wora jak takie cyrki będziesz robił
Pewnie będzie tak "kompetentna" jak Inżynier Miasta, ale zobaczymy.
Pani architekt zajmie się sprawami społecznymi, edukacją, kulturą i sportem. Zapewne sprawdzi się na tym stanowisku. ? Z Panią Kasią znamy się nie od dziś?. Albo mi się wydaje, albo kolesiostwo zaczęło się już powoli wdrażać w wydaniu nowego prezydenta.
Widze ze obsadzanie stolkow znajomymi zaczete.
A mialo ponoc tego nie byc..
Z mojej strony to pierwszy i ostatni glos na pana.
Mialo byc lepiej... a wyszlo jak zwykle
Wszystkich tych, którzy za główny powód do krytyki biorą młody wiek zarówno prezydenta jak i jego właśnie wybranej zastępczyni, odsyłam do wcześniejszego artykułu o dzisiejszych obradach Rady Miasta. To co się tam działo zachęca do refleksji czy wiek powinien być w tym przypadku traktowany jako oręż przeciw młodym - skoro ?dorośli?, ?doświadczeni? i relatywnie starsi ludzie wykazują się wątpliwą dojrzałością podczas swojej pracy - spotkania o określonym celu i formule.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!