Znajomym trzeba pomóc...taką wizję ma Prezydent...czy jest tym razem szansa na realne przeprowadzenie referendum??? Bo ja biję sie w pierś...głosowałam na człowieka, który w mojej ocenie jest gorszy niż Chojniak!
Super sprawa, trzeba przewietrzyć Urząd i dać się wykazać nowym osobom. A ci co zawczasu już oceniają, sami sobie wystawiają nienajlepsze świadectwo. Dajcie się wykazać, ocenicie po czasie.
Po takim świetnym wykształceniu lądowanie w prywatnej firmie w Piotrkowie? Można prosić o informację z jaką średnią ta pani skończyła studia i najaką ocenę obroniła dyplom? Dwa wyjazdy na Erasmusa? W Piotrkowie to pewnie robi wrażenie.
A prywatnie przyjaciółka rodziny Wiernickiego !To dodajcie !!! Macie Swój wybór nieudacznika życiowego W ! Wiernicki Kulbat Gaj zero lat doświadczenia w administracji łącznie !! Brawo Wyborcy Wiernickiego !
To jest to, czego potrzebujemy: dwa wyjazdy na Erasmusa i funkcja ?koordynatora?. Świat oszalał. Ludzie, kogo Wy wybraliście?! Na czym ta pani się zna? Jakieś wyniki czy tylko miła i ładna? Poprzednia zdemolowała szkoły, a ta co ma zepsuć? Rozumiem, że koleżanka szwagra?
To jest to, czego potrzebujemy: dwa wyjazdy na Erasmusa i funkcja ?koordynatora?. Świat oszalał. Ludzie, kogo Wy wybraliście?! Na czym ta pani się zna? Jakieś wyniki czy tylko miła i ładna? Poprzednia zdemolowała szkoły, a ta co ma zepsuć? Rozumiem, że koleżanka szwagra?
Fajnie się robi, a mówili, że poprzednik swoich pchał...A tu i MZK i i cała reszta znajomych królika. Miasto jest wasze ;-)))).
Robiła z nim na zmywaku w Londynie pewnie ????????a co do dania szansy,Wiernicki ja dostał i po pół roku większość ludzi żałuję że na niego zagłosowalo,czy to Piotrków ma czas na pomylki?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!