metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_rr ~gość_rr (Gość)19.01.2021 14:24

Skromna tą galeria zdjęć. Trochę przepomina ogłoszenie - sprzedam....

40

Kazik ~Kazik (Gość)19.01.2021 12:03

Znowu drogowcy zaspali jeden dzień zimy i widzimy jak trasa wygląda kompletnie zaniedbana przez drogowców

76

gość_w ~gość_w (Gość)19.01.2021 11:55

Cali tirowcy, popadało 3 cm sniegu i już po gościach, brawo, a ja w tym czasie bokiem śmigalem sobie moim niedocenianym passetati w tdi. I kto wygrał?

62

gość_ep ~gość_ep (Gość)19.01.2021 16:23

Mam systemy i jestem Miszczu, haha ale brak rozumu

70

gość_hhhh ~gość_hhhh (Gość)19.01.2021 14:52

Wiedziałem że coś się wydarzy.
Jechałem tam rano o 9:00
Auta osobowe rzucało we wszystkie strony.
To wina wytartej betonówki...

63

Nutka ironii ~Nutka ironii (Gość)19.01.2021 16:58

Jak zawsze drogi są winne, a nie kierowcy... Albo wytarta betonowka, albo za mało pasów, albo coś tam jeszcze. Codziennie jeżdżę ta trasa od kilku lat. Fakt, droga w tym miejscu jest trochę wyslizgana... ale mało kto na to patrzy... zima czy lato, nie brakuje mistrzów prostej, którzy traktują S8 jak tor wyścigowy. Bezpieczna odległość od poprzedzającego auta - w teorii. Jeden się poslizgnie, a reszta nadziewa się jak szaszłyk.

92

gość_kierowca duzego ~gość_kierowca duzego (Gość)19.01.2021 17:19

Zastanawiam sie jaki atest jest na warstwę tego betonu kto pozwolil na takie cos ? Tu nawet jadac 50 i skutki są
Dzis mialem okazje pokonywac odcinek piotrkow-tomaszow okolo 5 rano i nie wiem ile soli by dali na ten niby asfat i tak jest lodowisko

58

222qqqqq ~222qqqqq (Gość)19.01.2021 21:02

A co to za pnie, że w zakrytej przyczepie, sprzedają lasy państwowe???

31

gość_el dorado ~gość_el dorado (Gość)20.01.2021 10:03

Czytam i nie wierzę. To wina tylko i wyłącznie kierowców. Jechałem tam jak bylo -20C ostatnio, wczoraj tez i zyje. Mam napęd na tył nawet. Za to kierowcy zwlaszcza TIRów nie mają wyobraźni. Jadę 70-80 prawym pasem to kazdy jeden kretyn choćby jechal 10km/h szybciej i bokiem po lewym pasie to musi wyprzedzić. Nagrania z tej jazdy nadają sie do STOP CHAM a przy okazji na komendę o stwarzanie zagrożenia

91

gość_fjxbcfjh ~gość_fjxbcfjh (Gość)19.01.2021 21:19

Jechałem i stałem w tym korku osobiście przy 70 na godz samochód szedł bokiem normalnie lodowisko kto za to odpowiada????? Pytam powinni firmę co odśnieżą zamknąć i mandat walnąć ze się nie pizbiera zagrożenie w ruchu masakra!

92

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat