Jechałem i stałem w tym korku osobiście przy 70 na godz samochód szedł bokiem normalnie lodowisko kto za to odpowiada????? Pytam powinni firmę co odśnieżą zamknąć i mandat walnąć ze się nie pizbiera zagrożenie w ruchu masakra!
Czytam i nie wierzę. To wina tylko i wyłącznie kierowców. Jechałem tam jak bylo -20C ostatnio, wczoraj tez i zyje. Mam napęd na tył nawet. Za to kierowcy zwlaszcza TIRów nie mają wyobraźni. Jadę 70-80 prawym pasem to kazdy jeden kretyn choćby jechal 10km/h szybciej i bokiem po lewym pasie to musi wyprzedzić. Nagrania z tej jazdy nadają sie do STOP CHAM a przy okazji na komendę o stwarzanie zagrożenia
A co to za pnie, że w zakrytej przyczepie, sprzedają lasy państwowe???
Zastanawiam sie jaki atest jest na warstwę tego betonu kto pozwolil na takie cos ? Tu nawet jadac 50 i skutki są
Dzis mialem okazje pokonywac odcinek piotrkow-tomaszow okolo 5 rano i nie wiem ile soli by dali na ten niby asfat i tak jest lodowisko
Jak zawsze drogi są winne, a nie kierowcy... Albo wytarta betonowka, albo za mało pasów, albo coś tam jeszcze. Codziennie jeżdżę ta trasa od kilku lat. Fakt, droga w tym miejscu jest trochę wyslizgana... ale mało kto na to patrzy... zima czy lato, nie brakuje mistrzów prostej, którzy traktują S8 jak tor wyścigowy. Bezpieczna odległość od poprzedzającego auta - w teorii. Jeden się poslizgnie, a reszta nadziewa się jak szaszłyk.
Wiedziałem że coś się wydarzy.
Jechałem tam rano o 9:00
Auta osobowe rzucało we wszystkie strony.
To wina wytartej betonówki...
Cali tirowcy, popadało 3 cm sniegu i już po gościach, brawo, a ja w tym czasie bokiem śmigalem sobie moim niedocenianym passetati w tdi. I kto wygrał?
Znowu drogowcy zaspali jeden dzień zimy i widzimy jak trasa wygląda kompletnie zaniedbana przez drogowców
Skromna tą galeria zdjęć. Trochę przepomina ogłoszenie - sprzedam....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!