metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Leito ~Leito (Gość)20.07.2015 09:18

Matko Boska Częstochowska..... jeżeli w takiej fontannie takie straszne zagrożenia czyhają.... to po wejściu do zalewu sulejowskiego, słoneczka człowiek natychmiast ma obowiązek umrzeć w męczarniach i zaprzestać wyjazdów tam już kiedykolwiek. A teraz na poważnie, zamiast odstraszać ludzi od fontanny jakimiś z pupci wyjętymi farmazonami zapewnijcie odpowiednik w postaci basenu odkrytego z prawdziwego zdarzenia, nie musi być jakiś potężny jak za komuny, bo miasto nie stać na takie atrakcje jak za komuny. Wystarczy ciut większy od tej śmiesznej fontanny, zaplanowany w miejscu dostępnym dla ogółu, umiejscowiony w miejscu gdzie miała być w planach rozwoju naszego miasteczka: stonka, lidl, real, kaufland i inne badziewio-blaszaki. Kolejnym pomysłem na rekreację jest wzięcie za twarz firmy zajmującej się rewitalizacją parku na Żeromskiego i leciutkie pogonienie w celu możliwości skorzystania z tegoż miejsca przed 2018r co tyczy się również szaleńczej pracy każdego dnia nad łącznikiem Belzacka-Sikorskiego. Bo do ciężkiej cholery! dlaczego lidl na Sulejowskiej ma takie zainteresowanie osób go budujących a park i łącznik nie????????????? lepiej gryzmolić o fontannie...

105

Tabliczki ~Tabliczki (Gość)20.07.2015 13:20

nie widziałem żadnej stojąc tyłem do Cerkwii w okolicy kurtyny

20

zatroskana ~zatroskana (Gość)20.07.2015 18:17

pytanie kto tam przychodzi?odpowiedzzie sobie sami.kazdy o zdrowych zmyslach dziecka nie dalby do publicznej fontanny, w ktorej kapia sie psy,ptaki i bezdomni.

70

DżagaRaga DżagaRagaranga20.07.2015 19:54

A ja nie jestem psem,ptakiem czy bezdomnym a i tak tam robię kupę.

55

Ola ~Ola (Gość)21.07.2015 02:34

Dobra... już pomijając zarazki, bakterie etc. czy tym matka nie jest wstyd? Ludzie, to jest miejska fontanna. FONTANNA. Ona ma ładnie wyglądać w dzień i ładnie wyglądać w nocy. Nie jest do kapania się w niej tylko do patrzenia na nią. Moim zdaniem kąpać się w fontannie to wstyd. Zreszta jak to brzmi...? - Co dziś robiliscie z mamusią? - Oo tatusiu dzisiaj byliśmy na deptaku i mamusią pozwoliła nam się kąpać w fontannie... W fontannie to się kapia ptaszki a nie ludzie.

80

Kasia ~Kasia (Gość)21.07.2015 01:22

a ja tego nie rozumiem . ! bo gdzie ludzie maja zabrac swoje dziecie we wakacje, nie kazdy ma w tych czasach pieniadze zeby gdzies jechac,a u nas nie ma gdzie. Jak juz ktos wspomnial na sloneczku sama sie brzydzę śmierdzi tam i jest nie przyjemnie. a tu dzieci maja radoche. Nie raz siedzialam i obserwowalam jak dzieci sie ciesza . moim zdaniem nawet jakis basenik na czas wakacji by starczyl a miejsce w parku JPII by sie znalazlo . Tylko u nas nikomu sie nie chce tylko najlepiej wszystkiego zakazywac . Nic nie ma w tym piotrkowie zeby cos porobic czy młodzież czy dzieci a pozniej wielkie pratesje i mlodziz sie zle zachowuje jak sie nudzi to ja die nie dziwie .:/

24

ewa ~ewa (Gość)21.07.2015 15:56

Nikt przy zdrowych zmyslach nie zabiera dziecko aby.kapala sie w fontannie, co za rodzice

51

esbek ~esbek (Gość)21.07.2015 17:04

Artykuł jest zmanipulowany,odnosi sie ogólnie do fontann w RP a nie do tej jedynej w EP.Proszę pisać prawdę.

40

97-??? ~97-??? (Gość)21.07.2015 18:18

Tak,lepiej niech dostanie udaru,niech się usmaży a do wody wstęp wzbroniony.W całej EU ludzie korzystają z fontann aby się ochłodzić tylko w tym kraju jest z tym jakiś problem wywoływany przez lokalne media.

34

młoda ~młoda (Gość)21.07.2015 20:49

Zamiast gadać o tym, że się kąpią w fontannie i mają problemy z tym, że dzieciaki zatykają ją, bo nie mają świadomości, że to psują to mogli by zrobić odkryty basen.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat