Fontanna była i będzie niszczona zwłaszcza przez dzieci dziwie się że nie reaguje na to straż miejska może następnym razem remont zrobić z pieniądze strażników.byłem niedaleko fontanny przez okolo 4 godziny mimo że była pelna dzieci przez cały ten czas nie widziałem nikogo w mundurze kto by się tym zainteresował
Postawić Straż Miejską. Zamiast spać w samochodzie będą mieli zajęcie (no, chyba że oko się na ławeczce przymknie).
Dziwi mnie, że straż miejska się tym nie zainteresuje. Skandal. Wyraźnie napisane jest na jednej z latarni "zakaz kąpieli". Co w głowach mają ci rodzice, których dzieci kąpią się w tej fontannie(w domu wody ludzie nie macie ?!) . Z miejskiej oazy spokoju robi się burdel i wylęgarnia półnagich bobasów. Od czego jest plaża ? oczywiście lepiej puścić dziecko do wody, która już nie długo będzie czarna i pełna zarazków, nie komentując także ludzi którzy wpuszczają tam psy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!