Trzeba było nie likwidować basenów na świeżym powietrzu w miejscu obecnego rynku na fmg to by nie było problemu,dzieci jak dzieci chcą się popluskac w wodzie a u nas plaża heh gdzie na tym syfie na bugaju,ja sama kapiac sie tam dostałam uczulenia i nie wyobrażam sobie żeby swoje dzieci tam wpuścić najczęściej korzystam z basenu a i od czasu do czasu też na deptak pójdę aby chociaż nogi zamoczyly:)
ta fontanna to taka sama porażka jak wybetonowany plac przed dworcem. Paskudztwo. Ludzie estetyki trochę dopasowanej do okolicy, wpisanej w historię tego miasta. Rynek jak Cie mogę. Ale plac przed dworcem i fontanna to dramat. Na dworcu żywej duszy nie uświadczysz. Nieprzyjazny, niemiły, wybetonowany plac. Na Bogato !. A fontanna ? Pasuje do Hawany. Takie betonowe, nieprzyjazne puste place powstają w wielu miastach w Polsce. Powstają i w Piotrkowie. Ciekawie ile takich pomysłów jeszcze zostanie zrealizowanych.....
No jasne kur blade, żaden przychlast od architektury krajobrazu nie wpadł na pomysł że zagospodarowanie jakiegokolwiek terenu pod kolejny market, hipermarket, galerię może być jednak nietrafionym pomysłem, może właśnie jakiś basen pod gołym niebem, bardziej by mieszkańcom uatrakcyjnił to życie w tym smutnym jak p.... mieście......
w poniedziałek sama byłam świadkiem jak dzieciaki biegały na golasa po 3- 4 latka wiec mi sie wydaje ze to nie jest normalne ,a po za tym straż miejska przechodziła i nawet uwagi nie zwróciła...
To widocznie strasznie gówniana ta fontanna skoro tak łatwo ją popsuć...
Tylko drut kolczasty.
A tak na poważnie, skoro wybudowano fontannę z dostępem, to nie miejmy do dzieci pretensji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!