I oczywiście postulat nr 7 Budowa ośrodka dla uchodźców.
Tylk na broszurze się nie zmieściło.
A ja nie zagłosuję na Pana Krzysztofa Chojniaka a wiecie dlaczego? Dlatego że kultura ładne parki i ulice to nie wszystko. Potrzeba nowych inwestycji i miejsc pracy. Trzeba ściągać inwestorów do Piotrkowa tak jak to się dzieje w Radomsku. Na strefie przemysłowej powstają co rusz nowe firmy. A w czym Piotrków jest gorszy?? Myślę że nie jest gorszy. Dlatego swój głos oddam na kogoś innego ponieważ zawiodłem się w tej kwestii na Panu. Takich osób jak ja myślę że jest wiele.
Czy Pani radna juz wie, że za synagogą jest teren cmentarza żydowskiego i nie można tam nic dobudowydać? Ta kandydatura to jest śmiech na sali. 5 % maks możliwości tej pani.
Szanowna pani w szpitalu w którym pani pracuje nie potrafi pani załatwić najprostszej sprawy to jak zastanie pani Prezydentem będzie pani rozkładać ręce szczerzyć zęby i mówić że nic pani nie może
Droga Pani Marleno
Powtórzyła Pani w zasadzie program Pana Chojniaka. Pytam: Jeżeli tak zbieżna jest wizja Pani jako radnej z wizją, którą realizuje Pan Chojniak to czemu członkowie PiSu wstrzymują się przy głosowaniu uchwał albo wnoszą sprzeciw. Pytam: Gdzie dobro miasta i mieszkańców...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!