Ble, ble , ble, a kto sfinansuje tą bezpłatną komunikacje? Z czego to miasto ma mieć dochody może z tężni albo wódy do oporu po 23? W życiu nie ma nic za darmo.Wyborcza lipa, nie dajcie się nabrać
Słyszeliście o portalach erotycznych prowadzonych przez radną? Było o tym głośno 2 lata temu.
Okazuje się że radna prowadzi teraz serwis www.zabawmysie.pl
Ocenę pozostawiam mieszkańcom.
Pani Marleno proszę się nie martwić tym hejtem. Utwierdza mnie on w tym, że należy głosować na Panią i tylko Pani oczyści urząd z tego czarno - czerwonego układu miejskiego.
Kto obiecywał rurę z Bełchatowa ................. mija trzecia kadencja i nic .......... dziwię się, że osoba ta ubiega się ponownie. I ta nieudolność, i tylko parcie na głębokie k o r y t o ............
Jak wiem to Pani Marlena była przeciwna sprzedaży alkoholu po godzinie 22 ale jak czytam te wpisy to mam nerwy że ludzie nie wiedzą a tak oczerniają Panią Marlenę. Najlepiej jest oczerniać. Będę na Panią Marlenę głosowa".
tia
nikt wam nie da tego,co ja wam obiecam :-D pani jakby myslala ,ze gra w gre jakąs internetowa,palcem pstryknie i bedzie wow.ciekawe skad pieniążki planuje na wszystko brać? :-D
Kto zapłaci za obniżenie podatków dla przedsiębiorców za darmowa komunikację tylko Ci wszyscy ludzie którzy uczciwie pracują i płaca te podatki no przecież nie ten co siedzi w kieszeni mops . Pytanie czemu ta Pani głosowała za podwyżka cen wody skoro chce teraz dac coś za darmo z podatników kieszeni . W naszym kraju żeby było coś za darmo ktoś musi więcej zapłacić bo ta Pani że swojej kieszeni nie dołoży żeby było za darmo i mniejsze podatki .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!