Marlena, napisz dlaczego wstydzisz się , unikasz odpowiedzi na pytanie , czy startujesz z koalicji PO-Nowoczesna?
Widać parcie na szkło, betonu komórkowego i zabetonowanych pali franków. Ech ludzie dajeta like na główne nurty które trzymają stołki obiema recami.... Miasto magazynów i produkcji rolniczej przemysłowej w gminie PT. I band Ukraińców. Władze przespaly dobry okres..
potrzebny przemysł, taki w którym potrzeba zdolnych pracowników,
w Piotrkowie brak przemysłu ,
zdolni ludzie wyjeżdżają do Warszawy, Wrocławia, Łodzi itd.
i tam jest praca - ale Piotrków to małe miasto, które się nie rozwija tak bardzo jak większe miasta i nie ma tu pracy dla inż. czy mgr , chyba że na stołkach w urzędach, ale tam przyjmują po znajomości, a później zdobywają wykształcenie wyższe (oczywiście za pieniądze podatników) - kto rządzi ma władzę.
Po pierwsze to potrzebna jest uczelnia z prawdziwego zdarzenia która zatrzyma młodzież w tym "mieście", po drugie wspierać młodych przedsiębiorców
A skąd pieniądze na bezpłatna komunikacje miejska ,skoro obniży się podatki?A na pieniądze z UE nie ma co liczyc ,bo PiS wyprowadza Polske z UE.
Przecież to chciejstwo serwowane "suwerenowi".
Ale pisać każdy może ,tak ,jak spiewać.
Zasiadając w radzie miasta ograniczyła pani wolność mieszkańcom przykładając rękę do wprowadzenia zakazu sprzedaży alkoholu (brak reakcji też jest przyłożeniem ręki) więc moje pytanie jest następujące w związku z tym. Jakie jeszcze macie plany ograniczające wolność, może zakaz wychodzenia z domu po północy? Temat umierającego miasta i ucieczki młodzieży z tego miasta to z tymi zakazami w dobrą stronę nie idzie to taka moja sugestia. POzdrawiam :D
Nie znam pani kandydat, ale porównując fotkę z tego artykułu oraz te z bilbordów, widzę że już na starcie próbuje mnie pani oszukać, bo na bilbordy poszła chyba fotka od komunii?
Coś sie musi w tym mieście zmienic.... inaczej Piotrków umrze śmiercią naturalną.
Co do tej pory zrobiła ta pani dla miasta? Jaki jest Jej wkład w życie i rozwój naszej społeczności? Poza całym tym szumem medialnym to nic mi nie przychodzi do głowy.
w artykule jest napisane, że to program pani Marleny, a przecież to samo w swoim programie ma prezydent Chojniak, to czy to w końcu program???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!