metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
MARKPIO ~MARKPIO (Gość)05.11.2010 12:36

Pytania brzmiały:
1.czy jesteś za in vitro??
2.czy nowe plackowate rondo należy nazwać :Rondko Rydzykowate?
3.czy wybudowanie schroniska należy odznaczyć medalem " Za najszybciej zrealizowany program budowlany w Unii Europejskiej w 2010 roku"?
4.czy RIG to grupa trzymająca władzę?
5.czy motyle przylecą do Piotrkowa na wakacje 2011?

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)05.11.2010 12:41

"MARKPIO" napisał(a):
Pytania brzmiały:
1.czy jesteś za in vitr

Zapomniałem o pytaniu numer 6.

6. jeżeli nie zostanę prezydentem to według mnie powinien nim zostać............

00

koszałekopałek ~koszałekopałek (Gość)05.11.2010 13:02

Na płocie przy skrzyżowaniu ulic Wojska Polskiego z Mickiewicza wisiał wielki plakat zwany banerem(co to jest baner?)kandydata na prezydenta obecnego prezydenta p.Krzysztofa Chojniaka. Został zerwany i skradziony. Policja sprawnie się uwinęła i odzyskała plakat(baner?)oraz złapała złodzieja. Okazał się nim członek rodziny innego kontrkandydata na prezydenta. Czy ktos wie jakie grożą mu kary i o którego kontrkandydata na prezydenta chodzi? Bardzo ciekawy temat. A w mediach piotrkowskich nic, cisza. Aferka na 100 fajerek.

00

ja ~ja (Gość)05.11.2010 13:03

To co mówił pan Jan to prawda jest bardzo aktywnym człowiekiem!!!!

00

klet ~klet (Gość)05.11.2010 13:33

Heh studenty :D A co to za szkółka ? :D

00

jednawodka ~jednawodka (Gość)05.11.2010 14:22

Poszłam. Z jakimi studentami?! Było ich na sali może kilku, pewnie z samorządu, więc z przymusu. Sala niepełna i to starymi jakimiś wypełniona.
Chojniak, Masiarek i Dziemdziora zupełnie bez sensu dziamdziali, aż żal 4 litery ściskał. Dajta se siana ludzie!
Coś niecoś do rzeczy mieli do powiedzenia Czapla i Mazur, ci dwaj widać znają się na rzeczy. Z tym, że Czapla to strasznie przynudza, usnąć można przy jego mówieniu.
Teraz następne spotkanie kandydatów z wyborcami to już chyba tylko w Domu Pomocy Społecznej na Żwirki, nie ubliżając w żadnym razie Domowi Pomocy Społecznej na Żwirki. Też wyborcy.

00

Antek ~Antek (Gość)05.11.2010 14:38

Wydaje mi się że z tych wszystkich kandydatów pan mazur mówił do rzeczy.
Ten Pan ma naprawde pojęcie co widać po naszym mieście.
Widać nawet że jego kampania jest normlana i z miasta śmietnika nie robi.
Patrze jak Chojniak sie porozwieszał a teraz jest śmietnik na mieście, chyba "zwolennicy" mu ten bałagan sprawili.

00

wyborcaPT ~wyborcaPT (Gość)05.11.2010 15:20

"Antek" napisał(a):
Wydaje mi się, że z tych wszystkich kandydatów Pan Mazur mówił do rzeczy.
Ten Pan ma naprawdę pojęcie, co widać, o naszym mieście.
Widać nawet, że jego kampania jest normalna i z miasta śmietnika nie robi.
Patrzę jak Chojniak się porozwieszał, a teraz jest śmietnik na mieście, chyba "zwolennicy" mu ten bałagan sprawili.

Tak, Mazur naprawdę mówi do rzeczy. Na każdym spotkaniu. Ale on ma perspektywę widzenia o wiele lepszą od pozostałych kandydatów.
Startuje z pozycji było nie było przewodniczącego Sejmiku Województwa Łódzkiego, więc doświadczenie i obycie u niego widać.
Wielu piotrkowian pomału "przyswaja" też fakt, że to jedyny od wielu lat kandydat spoza piotrkowskiego układu. To plus.

00

burka ~burka (Gość)05.11.2010 16:39

czy pan chojniak na debacie wspominal cos o ulatwieniach dla niepelnosprawnych? ;)

00

97-300 97-300ranga05.11.2010 17:18

Ale polewka była z Dziemdziory,ha,ha,ha.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat