O tak z tym się zgodzę często na rowerku jeździ:))
tak kazdemu przydzieli lawete
bardzo dobre wideo, wypowiedzi kandydatów wycięte z kontekstu, niewiadomo na jakie pytania odpowiadają, od 2:03 głos jest wyciszony prawie do minimum. Naprawde genialny montaż. Polecam!
Debatę prowadził pewien politolog albo wydawało mu się ,że nim jest. Facet wspiera Chojniaka ,więc od pewnego momentu debata była stronnicza i straciła sens.
To nie pierwsze spotkanie Chojniaka na tym Uniwerku kilka dni temu był sam ,ma tam chyba jakieś specjalne względy.
Nie kilka tylko dzień wcześniej, akurat musiałem na tym być w ramach ćwiczeń. Nic ciekawego, gadał to samo co na debacie, dobrze że się szybko z niej ulotniłem.
Prowadzący debatę niejaki sir Arek Adamczyk to dobry kumpel Chojraka.
pan chojrak mówił coś o rozwoju miasta polegającym na budowie galerii handlowych i turystyce. wizja dla studentów jasna po skończeniu studiów: albo wyjazd z miasta albo przyszłościowe zawody barmana, kelnerki,ekspedientki. z całym szacunkiem dla tych osób co wykonując te zawody. dla mnie bomba!!!
Sondaż stan na dzień 6.11.2010
Kto wygra wybory na prezydenta Piotrkowa Trybunalskiego?
• Chojniak Krzysztof Andrzej (KWW Krzysztofa Chojniaka Razem dla Piotrkowa) (27%)
• Czapla Andrzej Wiesław (KW Platforma Obywatelska RP) (23%)
• Dziemdziora Jan Henryk (KW Sojusz Lewicy Demokratycznej) (31%)
• Masiarek Piotr Adam (KW Prawo i Sprawiedliwość) (6%)
• Mazur Marek Marian (KWW Rozwój i Gospodarność dla Piotrkowian) (13%)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!