metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Alutek ~Alutek (Gość)14.10.2015 16:18

Błagam ludzie tylko nie głosujcie na PSL ......

92

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)14.10.2015 16:55

Cytuję:
Poza tym zdaniem prof. Adamczyka kandydaci nie mają żadnego realnego pomysłu na kampanię.

Na kampanię? A na Polskę realny pomysł mają? Chociaż jeden? Mam na myśli tych z Bandy Czworga.

100

eureka ~eureka (Gość)14.10.2015 17:41

Odwieczne szczucie miasta na wieś i na PSL, a PSL przynajmniej dba o to, żeby jego elektoratowi krzywda się nie działa. I chyba o to w tym wszystkim chodzi. Jeśli miasto chce mieć lepiej, to niech bierze przykład z chłopów.

54

tutaj tutajranga14.10.2015 12:00

Włodarczyk to jest tylko twarz. Czy ktoś pamięta jakiekolwiek jego wystąpienie? Nie myślę tu o weselach.
Wygryzł Pampucha, żeby się wcisnąć na ostatnie miejsce listy. Ten pan zrobi wszystko, absolutnie wszystko, żeby dopiąć swego. Wyciska ludzi, jak cytrynę i porzuca. Porozmawiajcie z nauczycielami SP8.
Mnie absolutnie bezprawnie pozbawił pracy. Sędziowie i prokuratura byli na telefon. Czekam na zmianę wiatrów. Nauczyłam się cierpliwości.
Jeżeli przyjdzie taki czas - pójdę do mediów. I nie piotrkowskich ani wojewódzkich, nawet.
Jeszcze jedno: nie znam pana Pampucha, w życiu go na oczy nie widziałam. Nie jestem po niczyjej stronie, z wyjątkiem tej, żeby przestępca został ukarany, miast pretendować do roli posła.

160

lennor ~lennor (Gość)14.10.2015 14:44

może ten klimczak by się pochwalił jako obsadzał na stanowiskach narzeczoną a obecną żonę a poza tyn to co on z naszym regionem ma wspólnego mieszka tu czy co.........

130

nul ~nul (Gość)14.10.2015 21:09

Liczę dni kiedy skończy się ten polityczny cyrk. Strach wyjść na miasto. Zewsząd patrzą na mnie oblicz obecnych i kandydatów na przyszłych darmozjadów.Wyobrażam sobie jak przebierają nóżkami, żeby dorwać się do pieniędzy podatników i rzygać mi się chce.

90

gumi ~gumi (Gość)14.10.2015 22:31

Tylko błagam nie SLD czy jak tam teraz się ukryli zmieniając nazwę

14

feder ~feder (Gość)15.10.2015 06:14

Po co kampania jak wszyscy wiedzą że PiS wygra, pan Antoni Macierewicz zdobędzie najwięcej głosów, zresztą każdy kto by był na tej liście nr 1 zdobędzie najwięcej głosów w okręgu . Poza tym wejdą inni z tej pięciu z tej listy wciągnieci przez prezesa Antoniego. A pożegnamy mam nadzieję panią Radziszewska i z Po i pana Ostrowskiego i Domarackiego chyba tak się nazywa teraz z SLD. I całe wybory przed wyborami rozstrzygnięte

23

tak ~tak (Gość)14.10.2015 21:41

Nie pasuje mi Zbigniew Włodarczyk jako kandydat na posła na liście "Kukiz 15".

150

ktosik ~ktosik (Gość)15.10.2015 09:27

Najbardziej śmieszy mnie Włodarczyk. Chce walczyć z systemem a w systemie umoczony jest po same uszy .OBŁUDA KŁAMSTWO !!!!!!!!!!! facet daj sobie na wstrzymanie :)

120

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat