Na kampanię? A na Polskę realny pomysł mają? Chociaż jeden? Mam na myśli tych z Bandy Czworga.
Odwieczne szczucie miasta na wieś i na PSL, a PSL przynajmniej dba o to, żeby jego elektoratowi krzywda się nie działa. I chyba o to w tym wszystkim chodzi. Jeśli miasto chce mieć lepiej, to niech bierze przykład z chłopów.
Włodarczyk to jest tylko twarz. Czy ktoś pamięta jakiekolwiek jego wystąpienie? Nie myślę tu o weselach.
Wygryzł Pampucha, żeby się wcisnąć na ostatnie miejsce listy. Ten pan zrobi wszystko, absolutnie wszystko, żeby dopiąć swego. Wyciska ludzi, jak cytrynę i porzuca. Porozmawiajcie z nauczycielami SP8.
Mnie absolutnie bezprawnie pozbawił pracy. Sędziowie i prokuratura byli na telefon. Czekam na zmianę wiatrów. Nauczyłam się cierpliwości.
Jeżeli przyjdzie taki czas - pójdę do mediów. I nie piotrkowskich ani wojewódzkich, nawet.
Jeszcze jedno: nie znam pana Pampucha, w życiu go na oczy nie widziałam. Nie jestem po niczyjej stronie, z wyjątkiem tej, żeby przestępca został ukarany, miast pretendować do roli posła.
może ten klimczak by się pochwalił jako obsadzał na stanowiskach narzeczoną a obecną żonę a poza tyn to co on z naszym regionem ma wspólnego mieszka tu czy co.........
Liczę dni kiedy skończy się ten polityczny cyrk. Strach wyjść na miasto. Zewsząd patrzą na mnie oblicz obecnych i kandydatów na przyszłych darmozjadów.Wyobrażam sobie jak przebierają nóżkami, żeby dorwać się do pieniędzy podatników i rzygać mi się chce.
Po co kampania jak wszyscy wiedzą że PiS wygra, pan Antoni Macierewicz zdobędzie najwięcej głosów, zresztą każdy kto by był na tej liście nr 1 zdobędzie najwięcej głosów w okręgu . Poza tym wejdą inni z tej pięciu z tej listy wciągnieci przez prezesa Antoniego. A pożegnamy mam nadzieję panią Radziszewska i z Po i pana Ostrowskiego i Domarackiego chyba tak się nazywa teraz z SLD. I całe wybory przed wyborami rozstrzygnięte
Nie pasuje mi Zbigniew Włodarczyk jako kandydat na posła na liście "Kukiz 15".
Najbardziej śmieszy mnie Włodarczyk. Chce walczyć z systemem a w systemie umoczony jest po same uszy .OBŁUDA KŁAMSTWO !!!!!!!!!!! facet daj sobie na wstrzymanie :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!