metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
michal30 ~michal30 (Gość)06.12.2017 10:30

no i co teraz powie policja ? dalej dawajcie ludziom glupie zabaweczki i gadżety iphony i korzystajac z nich podczas jazdy. jeżdze po piotrkowie to co drugie skrzyżowanie widze jakas lalunie co nie moze oderwać wzroku od swojego facebookowego lustereczka ktore prawde jej powie, ze jest najpieknijesza w swiecie...zalosne

140

gość ~gość (Gość)06.12.2017 12:37

Rowerem na drogę krajową...to proszenie sie o śmierć moim zdaniem.

34

gość ~gość (Gość)06.12.2017 11:24

Ludzie kuźwa jeśli jechała rowerem to ma posiadać światło przód tył a nie kamizelkę odblaskowa. Gdyby ta kamizelka wystarczyła to w samochodach nie było by świateł mijania tylko były by oklejone kamizelkami odblaskowymi. Niestety rowerzyści o tym chyba nie wiedzą a szkoda życia bo ile jest warte życie jeśli oświetlenie można kupić za kilkanaście złotych .

74

gość ~gość (Gość)06.12.2017 13:20

Sam dużo jeżdżę rowerem na kilkudniowe wypady po kraju i nawet w słoneczne dni zakładam kamizelkę odblaskową, do tego odblaski na elementach wyposażenia roweru, a w deszczową pogodę obowiązkowo widoczne oświetlenie z przodu i z tyłu. Mimo to zauważyłem że sporo kierowców wyprzedza rowerzystów nieprzepisowo. Dosłownie na centymetry. Nadmienię że sam jestem kierowcą od 5 lat i nie staję po żadnej ze stron. To tylko moje własne obserwacje.

40

Witek ~Witek (Gość)06.12.2017 11:27

kamizelka spełnia swoje zadanie tylko wtedy jeśli nie pada deszcz a jeśli jest wilgoć i leje wcale kamizelki nie widać w deszczu sam sie o tym przekonałem kiedy rowerzysta pojawił się w moich światłach auta . Rowerzysta był jak widmo bez oświetlenia i dobrze w trudnych warunkach wolno jechałem bo inaczej mogło być źle. Tanie kamizelki to zwyczajne buble a jednak wielu rowerzystów bez oświetlenia po nocy jeździ

80

JTTM ~JTTM (Gość)06.12.2017 13:34

Cytuję:
na niedostatecznie oświetlonym odcinku drogi krajowej

Na oświetlenie marszów, pochodów, "bohaterów" nie tylko wyklętych i budynków kościelnych - na to pieniądze zawsze się znajdą. Zwyczajni ludzie - a niech zdychają!

73

bez podpowiedzi ~bez podpowiedzi (Gość)06.12.2017 16:18

Jak nazwać kierowcę, który najeżdża na rowerzystkę jadącą w kamizelce odblaskowej?

72

gość ~gość (Gość)06.12.2017 16:20

Tam jest było i będzie niebezpiecznie zarówno dla rowerzystów jak i pojazdów,które mijają na trzeciego.

40

gość ~gość (Gość)06.12.2017 16:49

Ludzie czy wy zeście powariowali?! Nie można winić kierowcy, po prostu mijał się z innym autem i został oślepiony a ta kobieta codziennie tak jeździła sam nie jednokrotnie widziałem jak jedzie tuż przy pasie, musiało się tak skończyć!!! Szkoda, kierowcy bo nie ma jego winy a będzie miał uraz do końca życia

23

Kriss ~Kriss (Gość)06.12.2017 11:51

Czy Policja zacznie wreszcie wyłapywać bandytów w tirach pędzących przez Paradyż na tempomatach?Tam nikt nie zwalnia!Gdzie jakikolwiek fotoradar?Gdzie pomiarowy odcinek prędkości?Czy władze gminy nie zobaczą problemu dopóki nie zginie ktoś z ich bliskich?

131

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat