Mnie tam się podobało. Lubię grać w nogę. Szkoda tylko, że boisko praktycznie stoi odłogiem, a dobre mecze można by tam grać.
no właśnie, jako uczniowie chcemy robić to co najbardziej lubimy - i wtedy nauczyciel jest super...a potem najlepiej anonimowo oczerniać
A Ty czytaj ze zrozumieniem lub chociaz udawaj że to robisz. Pisałem o tym że każdy jakikolwiek "sukces" tenisistów nadmuchuje sie jak balon i nadaje mu range wydarzenia epokowego robiąc ludziom wode z mózgu. Ale sukcesy, te autentyczne w innych dyscyplinach są pomijane albo jezeli juz ktos łaskawie je zauważy, są zdawkowo,lakonicznie skwitowane kilkoma zdaniami. Ot taka to niewielka róznica ale bardzo widoczna, zwłaszcza w prasie lokalnej. I to wszystko w tym temacie
A ja zupełnie nie rozumiem, o co wam chodzi. Nie finansujecie wyjazdów na turniej ani Kamila, ani innych zawodników. Nie jesteście w stanie mu pogratulować, tylko docinki i obelgi, więc po co wchodzicie czytać taki artykuł, skoro z góry nie uważacie tego za sukces. To jest żałosne. Jeśli sukces tenisisty jest nadmuchany, jak to pisze "sarkastyczny średniak", to proponuję wyjść i zagrać i wygrać z Kamilem choćby jedna piłkę, a wtedy się wypowiadać. "Sarkastyczny średniak" jak rozumiem z nicku, jest średni we wszystkim, nawet w wypowiadaniu się
Czyzby tatus Kamilka czy twórca tych peanów?
No niestety nie jestem tatusiem Kamila. Rodzic chłopaka ma pewnie inne sprawy na głowie niż czytanie takich mało inteligentnych wpisów.
Drogi cudaku, jesli to co pisze Ci nie odpowiada to po prostu tego nie czytaj, chyba że jestes nimi inspirowany. Czytaj sobie nekrologi lub rozwiazuj niezbyt trudne krzyzówki. Zawsze to lepsze niż ocena cudzej inteligencji zwłaszcza gdy ze swoja ma sie spore problemy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!