dobrze, że w porę od niego uciekł, bo by się w spodniach nie mieścił. Gratulacje! Duży sukces! Zyczę wytrwałosci
To bardzo dobrze wróży na przyszłość. Do tej pory tenis w Piotrkowie kończył się na 12 roku życia. Jeśli zapału i pieniędzy starczy, to kto wie.... Póki co gratulacje
Gdyby został u Kozicy, już dawno by skończył z tenisem. Takiego talentu jak Kamil jeszcze w Piotrkowie nie było. Jeśli zostanie dobrze poprowadzony, to ma chłopak przyszłość przed sobą. I Piotrków też po Bąkiewiczu może doczeka się kolejnego sportowca, który przebije kurtynę obojętności urzędników w naszym mieście. Życzę mu tego i kibicuje
Zgadzam się, ale swoje trzy grosze dorzucę...Gdyby nie Kozica to jednak Kamila by dzisiaj tak czy siak nie było - bo trzeba przyznać, że to właśnie w TUKS Kozica Kamil pokochał tę grę - a wraz z nim jego Rodzice.
To i ja dorzucę swoje trzy grosze... dla Kozicy Kamil był tylko - jednym z setek - dostarczycielem bonusów, maszynką do grania turniejów i zdobywania pucharów (oczywiście za drugie miejsce), a rodzice, cóż... sponsorami...
nie no kurna jak tego czytam to mi się niedobrze robi Kamil jest moim przyjacielem od przedszkola grałem z nim też w tenisa, u Kozicy się tylko zmarnował tak jak miki napisał był maszynką do pucharów, a z rodzicami zwłaszcza mamą ma bardzo duże szczęście ponieważ od początku go wspierali, byli z nim więc trudno było o to żeby Kamil nie mógł zajść daleko
Pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!