metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
prorok ~prorok (Gość)05.04.2017 22:19

dzisiaj w Synagodze tj. przepraszam bibliotece, jutro w mediatece?

30

cynik ~cynik (Gość)05.04.2017 14:52

Nic z tego nie rozumię. To ci "bohaterowie" żyją czy nie żyją? A jeżeli żyją to ile lat mieli jak ratowali Zydów /czyt. można ich dzisiaj nazywać/. Koniec świata. Kiedy się to szaleństwo drugowojenne skończy się w Polsce.

21

TeresaB ~TeresaB (Gość)06.04.2017 22:09

To jest projekt uczniów i nauczycieli z Gimnazjum nr 4 'Kamienie pamięci" - "Piotrkowianie z wyboru a nie z urodzenia". W treści pod zdjęciami jest pomieszana treść, dezinformująca. Nauczyciele planują następną tematykę ...
W tym projekcie nie ma tematyki i osób związanych z planowanym następnym tematem. Moim zdaniem - nic nie powinno być pisane o planach, tylko o tym zrealizowanym projekcie - który dotyczy patriotyzmu, służby Piotrkowianom, uznanym mieszkańcom, ale nie urodzonym w Piotrkowie. Liczymy na poprawę tekstu. Wprowadza czytelnika w błąd. Byłam i na zaproszenie - reprezentowałam dwie osoby z mojej Rodziny.

10

??? ~??? (Gość)05.04.2017 17:50

Nic nie robimy przez ostatnie 30 lat, tylko udowadniamy, że ratowaliśmy Żydów, a oni nam wmawiają, że modowaliśmy ich bardziej niż Niemcy. Naprawdę Polacy nie mają czym się zajmować?

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat