Nic nie robimy przez ostatnie 30 lat, tylko udowadniamy, że ratowaliśmy Żydów, a oni nam wmawiają, że modowaliśmy ich bardziej niż Niemcy. Naprawdę Polacy nie mają czym się zajmować?
To jest projekt uczniów i nauczycieli z Gimnazjum nr 4 'Kamienie pamięci" - "Piotrkowianie z wyboru a nie z urodzenia". W treści pod zdjęciami jest pomieszana treść, dezinformująca. Nauczyciele planują następną tematykę ...
W tym projekcie nie ma tematyki i osób związanych z planowanym następnym tematem. Moim zdaniem - nic nie powinno być pisane o planach, tylko o tym zrealizowanym projekcie - który dotyczy patriotyzmu, służby Piotrkowianom, uznanym mieszkańcom, ale nie urodzonym w Piotrkowie. Liczymy na poprawę tekstu. Wprowadza czytelnika w błąd. Byłam i na zaproszenie - reprezentowałam dwie osoby z mojej Rodziny.
Nic z tego nie rozumię. To ci "bohaterowie" żyją czy nie żyją? A jeżeli żyją to ile lat mieli jak ratowali Zydów /czyt. można ich dzisiaj nazywać/. Koniec świata. Kiedy się to szaleństwo drugowojenne skończy się w Polsce.
dzisiaj w Synagodze tj. przepraszam bibliotece, jutro w mediatece?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!