Projekt został niedoszacowany - robimy go do kwoty ustalonej albo dajemy wybór: dopłacacie z własnej kieszeni albo realizacja przechodzi na projekt nr 2 z naszej puli.
Chyba dzieci na tym osiedlu nigdy nie doczekają się swojego miejsca! Wstyd!
Szkoda jest że dla innych są pieniądze na realizację budżetu a dla drugich nie ma. Czyżby zbieg okoliczności czy ktoś ma lepsze wpływy w urzędzie. Dziwne! Po co kolejne głosowania na realizację budżetu obywatelskiego jak poprzednie nie zostały zrealizowane.
No, nienachlane to towarzystwo. Nienachlane. I poza wszelką kontrolą.
Gdzie są osoby, które zawodowo zajmują się czytaniem takich for i wyłapywaniem przekrętów?
Widać, że albo w Piotrkowie kradnie się w miarę, albo wadza dobrze opłaca mafię. To by tłumaczyło coraz wyższe podatki, na przykład -od śmieci. Skądś trzeba kasę brać.
Czemu mnie to nie dziwi? Bo wszystkie (wszystkie!) inwestycje w Piotrkowie są realizowane po najniższych kosztach (aby nie można było zarzucić że władza w PT jest rozrzutna). Następnie w trakcie lub po zakończeniu okazuje się że coś tam nie przewidziano i do inwestycji należy dopłacić. Ile to już w Piotrkowie takich tłumaczeń usłyszeliśmy? Szkoda gadać.
DOkładać kasę mają osoby składające wnioski, skoro przeliczyli się jedynie o ok. 100 tys. no to dla mnie nie przypadek tylko celowe zagranie...
ładny mi kącik za 400 tys zł:D osoba która tworzyła projekt mogła rzucic okiem na propozycje kompleksowych rozwiazan których w necie pod dostatkiem firmy maja cenniki urzadzen dostepnych na place zabaw, boiska, miejsca rekreacji, czy silownie miejskie:-/ same domki dzieci maja gdzie wyjsc a tu kacik za 300 tys a na duzych osiedlach sie nie mozna doczekac remontu czy nowej inwestycji, trzeba miec kontakty i tyle
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!