Ci nieudacznicy juz byli czemu nie ma innych ciekawych kandydatów.Ech....
Słyszałem, że na rondach nie wolno umieszczać reklam. A na rondzie (na jego zewnętrznej części) koło Kauflandu stoi przyczepa z wielkim banerem pana Mazura. Czy to dopuszczalne. A propos to dowiedziałem się, że to nie pan Chojniak załatwił nam Traktat Wielu Kultur, nową Halę Sportową, remont ulicy Łódzkiej tylko pan Mazur. Taka informacja oczywiście nie wprost widnieje na liście pana Mazura wrzucanym do skrzynek pocztowych mieszkańcom Piotrkowa.
Urokiem demokracji jest skłócanie społeczeństwa w walce o władzę dla kilku cwaniakow reprezentującyh zewnętrzne znamiona władzy w imieniu służb specjalnych, które tym całym demokratycznym bałaganem zarządzaja nieudolnie i nieodpowiedzialnie za to bardzo kosztownie i dla siebie zyskownie.
na listach RIGu - tam są dopiero liderzy
klan Dzwonników,
Katarzyna Gletkier
Decyzje poniżej zera.
Czystkę zrobimy z Tobą Brawo i to niedługo
Oczywiście, że to Mazura ogromna zasługa. I Chojniak by bez współpracy Mazura w tym zakresie nic sam nie zdziałał. W takim razie wielka szkoda, że w liście pana Mazura wrzucanym do skrzynek ta informacja nie jest napisana WPROST.
Najlepiej półprawdy mówić, a już najlepiej - nieprawdę.
Tak, Mazur czynił wieloletnie starania z pozycji szefa sejmiku województwa łódzkiego o środki dla Piotrkowa.
Teraz nasilają się próby negowania oczywistych faktów.
Nie można poważnie traktować kandydata na prezydenta miasta o nazwisku Mazur który jednocześnie kandyduje na radnego sejmiku wojewódzkiego. To kolejny karierowicz. Jak się nie załapie na prezydenta to się załapie do sejmiku w którym aktualnie jest przewodniczącym. Panie Maćkowiak to ma być ten lekarz którego Piotrków potrzebuje? A może Dariusz Dzwonnik poz.2 za Mazurem? Jak Mazur zostanie preziem to Dzwonnik na pewno uzyska wystarczającą ilość głosów poparcia wyborców, żeby wejść do rady miasta. Fuszerka panie Maćkowiak. Myślałem, że wymyślicie coś lepszego. Na pewno nie zagłosuję na Mazura ani na żadnego z radnych z listy RiG. Chojniaka też mam w głębokim poważaniu. Liczą się Czapla i Dziemdziora. jeśli Masiarek i PiS pomogą w drugiej turze, to 5 grudnia będzie ostatnim dniem panującego Krzysztofa Chojniaka na urzędzie.
Czytam i czytam, oczy przecieram, co wy piszecie :i tak "wyborca"twierdzi że Mazur to " karierowicz" bo chce się załapać tu albo tu.A ja mam pytanie: dlaczego Chojniak startuje na Prezydenta i na radnego ? Wiesz dlaczego ,bo chce się załapać tu albo tu, taka jest prawda.Do "okap"- przeglądałem listy i tam aż roi się od "famili" i tak na listach PO jest rodzina Gniewaszewskich w ilości 3 {domyślam się że mama, tata i syn , Dzwonków 2, Sokalskich 2 i wielu innych.Do "aman" - czytałem ten list i to co jest tam napisane to święta prawda.
Aman, to nieprawda. Podam Ci bez większego błędu, że udział panów Chojniaka i Mazura w realizacji tych inwestycji wygląda tak: 25% do 75%. Skromnie mówiąc. Chojniak po prostu rozporządził środkami finansowymi, które Piotrkowowi zaklepał Mazur. A że wiedza o tym w Piotrkowie jest taka, jaka jest, to już całkiem inna para kaloszy. Bliżej jestem spraw, które mają miejsce w sejmiku województwa łódzkiego. W liście Mazura do mieszkańców nie ma nadużycia.
Chojniak też kandyduje na radnego. A Mazur na radnego, na prezydenta i do sejmiku. A Mazur sam nie wie gdzie chce pracować jak wygra wybory. Tu chodzi tylko o odebranie głosów innym kandydatom w wyborach prezydenckich a nie o fotel prezydenta miasta. Mazur ma pewne miejsce w sejmiku w którym obecnie jest przewodniczącym. I tak to kumam.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!