metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga08.11.2010 00:25

"97300" napisał(a):
To pewne na 100%

Na pewno to Kopernik nie żyje. Nawet na 200%.

00

wyborcaPT ~wyborcaPT (Gość)08.11.2010 01:30

"zwykly-wyborca" napisał(a):
Może i czas zacząć, ale na II turę ma raczej niezbyt duże szanse bo jest po prostu mało znany w mieście, myślę o zwykłych obywatelach co to polityką się specjalnie nie podniecają. A do wyborów jak zwykle w większości pójdą ludzie starsi i w średnim wieku, a oni na to forum raczej rzadko zaglądają. Po prostu ten pan za późno zaczął pojawiać się w mediach.

Wcale nie za późno. Czas kampanii jest wystarczająco długi na zapoznanie się z kandydaturami, na ich ocenę, zasięgnięcie gdzieś języka i na podjęcie decyzji.
Tylko trzeba chcieć, a większości się nic nie chce, A reszta ma to gdzieś.
Ciastko wybierasz pół godziny w cukierni? Chwilę.
Telewizor kupujesz rok? Dzień, może tydzień.

Komentarz był edytowany przez autora: 08.11.2010 01:33

00

wyborcaPT ~wyborcaPT (Gość)08.11.2010 01:37

"marianna" napisał(a):
Powinno być, w takim Piotrkowie biorąc wedle mnie tak. Postawić na czas kampanii wokół budynku prezydium (czytaj: Urzędu Miasta) tymczasowo tyle gablot, ile jest tych, psia ich mać, kumitetów wyborczych. W każdy szafce osobno, za szkłem, zamykane na skobelek, zawiesić kandydata na prezydenta i kandydatów na radnych i szlus!
- A jak! No, ja bym sie zgodziła, wi pan, żeby - dejmy na to - w takim mieście jak nasz pipidów, ustawić takie same witryny jeszcze wedle skweru na Krzywdzie. O, miejsce ruchliwe jes, w jedne i drugom strone walom tłumy, to tamtendy każden jeden z jeden raz chociaż musi przecież przejść, to se popatrzy i se zobaczy tego czy tamtego, ja sie nie wypowiadam. Ale żeby jednego nie upstrzonego pstrokaciznom miejsca nie było?! Kto to potym uprzontnie? Te kandydaty może? A wiater roznosić bedzie!

Nic dodać, nic ująć.

00

wyborcapiotry ~wyborcapiotry (Gość)08.11.2010 08:34

wyporcapt napisał

Cytuję:
Nic dodać, nic ująć.
report

Masz racje: Prezydentem Pan Krzysztof Chojniak

00

luna ~luna (Gość)08.11.2010 08:49

"wyborcapiotry" napisał(a):
Prezydentem Pan Krzysztof Chojniak

Chyba tylko twoim.
Moim po stokroć NIE!

00

Wszyscy tylko nie Chojniak i  jego ekipa ~Wszyscy tylko nie Chojniak i jego ekipa (Gość)08.11.2010 09:43

"Piotrkowianin" napisał(a):
Piotrków Trybunalski
[Wyniki sondy]
* Chojniak Krzysztof (42,1%)
* Dziemdziora Jan (25,4%)
* Czapla Andrzej (17,1%)
* Mazur Marek (8,3%)
* Masiarek Piotr (7,1%)
Oddano 241 głosów.

Co to za sondaż? 241 oddanych głosów nie jest reprezentatywne przy kilkudziesięciu tysiącach uprawnionych do głosowania (po około 16,5 tys.) na okręg wyborczy. Chojniak i Munik robią wszystko żeby sprawić wrażenie, że tylko on się liczy. Idąc tokiem powyższego rozumowania oznaczałoby, iż tylko Chojniak dostanie głosy poparcia a pozostali kandydaci po około 15%. Tylko Munik i synowa (socjotechnik) Marka Krawczyńskiego która kandyduje z listy Chojniaka, mogli taka socjotechniczną bzdurę wymyślić. Żeby mi Chojniak zapłacił nawet 10.000 zł za oddanie na niego głosu poparcia to nigdy bym tego nie zrobił. Ten facet mierzi mnie jak kocie gówno. A ten Karzewnik, Kacperek, Krawczyński, Munik, Byczyński i pozostali kolesie, to niech już pakują walizki. Ich czas upływa nieubłaganie.

00

wyborcapiotry ~wyborcapiotry (Gość)08.11.2010 10:56

Do luna
Nie zamierzam Cię przekonywać. Bez Twojego głosu także zostanie prezydentem.
Pozdrawiam

00

luna ~luna (Gość)08.11.2010 11:39

"Wszyscy-tylko-nie-Chojniak-i--jego-ekipa" napisał(a):
Tylko Munik i synowa (socjotechnik) Marka Krawczyńskiego która kandyduje z listy Chojniaka, mogli taka socjotechniczną bzdurę wymyślić. Żeby mi Chojniak zapłacił nawet 10.000 zł za oddanie na niego głosu poparcia to nigdy bym tego nie zrobił. Ten facet mierzi mnie jak kocie gówno. A ten Karzewnik, Kacperek, Krawczyński, Munik, Byczyński i pozostali kolesie, to niech już pakują walizki.

MASZ 100%ową RACJĘ. Każde powyższe słowo na wagę złota.
A pani socjotechnik udaje teraz wielką prawicową kandydatkę, a jeszcze parę lat temu na prawicę się psioczyło. Czego to nie zmienią korelacje rodzinne.....
===
Ty wyborca, przekonywać nie musisz i nie masz szans. Podobnie jak i ten kompletny niewypał, co to się prezydentem śmiał nazywać.

00

sauron ~sauron (Gość)08.11.2010 21:03

"luna" napisał(a):
A pani socjotechnik udaje teraz wielką prawicową kandydatkę

To Pani Jakubczak Krawczyńska Kamila Katarzyna magister socjologii pracownik Uniwersytetu kandyduje z prawicy. To koniec świata Pani Popiołkowa, koniec świata.

Komentarz był edytowany przez autora: 08.11.2010 21:08

00

wasza racja ~wasza racja (Gość)08.11.2010 21:19

szacunek wam wszystkim. szacunak dla was za to, że prezydentem będzie Pan Krzysztof Chojniak

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat