metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pkp ~pkp (Gość)09.05.2011 11:07

cholerka..a może to my, krytykujący poczynania prezia, a raczej ich brak na niczym sie nie znamy, nic nie rozumiemy, niczego nie widzimy....może rzeczywiście on na 12 miejscu w Polsce...i jest taki świetny, że hospody pomyłuj...

00

Ewa ~Ewa (Gość)09.05.2011 11:46

Gratulacje Panie prezydencie. Krytykują Ci ktorzy maja problem ze soba niech się lapią stołka i lepiej poprowadza kadencje, a nie wpierdzielają się w czyjes życie

00

Realista ~Realista (Gość)09.05.2011 11:48

Do wszystkich śpiewających hymny pochwalne, małe sprowadzenie na ziemię. Ranking powstał na podstawie kwot zapisanych na papierze, czyli to co jest w dokumentacji, a nie na podstawie wydanych pieniędzy.
Jak dobrze wiadomo papier wszystko przyjmie. Większość projektów dofinansowywanych z unii zapoczątkowane zostało przez poprzedników Pana Ch. , który dumnie wypina pierś po ordery.
Pozostaje pytanie ile będziemy musieli oddać unii za opóźnienia i niedoróbki.

00

Aman Amanranga09.05.2011 12:08

Tutaj kawałek tego rankingu:

http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/spoleczenstwo/ranking-prezydentow-miast-%E2%80%9Enewsweeka%E2%80%9D--dutkiewicz-najlepszy-po-raz-drugi,76280,1

Jak wynika z artykułu cyt.:

Cytuję:
"Nagrody wręczymy laureatom podczas Kongresu Regionów, który odbędzie się w dniach 10-11 maja 2011 roku w Świdnicy."

Czyli jutro i pojutrze Piotrków będzie bez prezydenta bo przecież musi jechać odebrać nagrodę. A może i jakiś niezły raucik się trafi.

To kto będzie rządził przez dwa dni tak wspaniałym miastem?

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga09.05.2011 10:24

Cytuję:
III etap obwodnicy

, czyli niecałe 400 metrów w ciągu 8 lat prezydentowania. Istotnie, powód do dumy...

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)09.05.2011 19:03

"klet" napisał(a):
Niech nas maluczkich oświeci jakie to wielkie firmy przyjdą w tym roku i otworzą swoje fabryki dla mieszkańców miasta.

Ponoć ma powstać Europejskie Centrum Produkcji Wibratorów.

00

klet ~klet (Gość)09.05.2011 20:43

"MARKPIO" napisał(a):
Europejskie Centrum Produkcji Wibratorów.

Pełna rozpusta, a co tam :D

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)09.05.2011 21:12

UWAGA!!!!!! W wyszukiwarce Google pod epiotrkow jest ostrzeżenie że ta witryna mogła paaść ofiarą ataku

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)09.05.2011 21:41

"MARKPIO" napisał(a):
UWAGA!!!!!! W wyszukiwarce Google pod epiotrkow jest ostrzeżenie że ta witryna mogła paaść ofiarą ataku

Już od 4-5 dni tak jest.

00

predatorback ~predatorback (Gość)10.05.2011 06:17

Podobno Talibowie na Bugaju wylądowali i ePiotrkow jako pierwszy zaatakowali. Nie wiem czy to prawda, ale tak mi mówił Edek Flak z Radosnej. Ja tylko widziałem na Słoneczku jakiś duży obiekt pływający...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat