cholerka..a może to my, krytykujący poczynania prezia, a raczej ich brak na niczym sie nie znamy, nic nie rozumiemy, niczego nie widzimy....może rzeczywiście on na 12 miejscu w Polsce...i jest taki świetny, że hospody pomyłuj...
Gratulacje Panie prezydencie. Krytykują Ci ktorzy maja problem ze soba niech się lapią stołka i lepiej poprowadza kadencje, a nie wpierdzielają się w czyjes życie
Do wszystkich śpiewających hymny pochwalne, małe sprowadzenie na ziemię. Ranking powstał na podstawie kwot zapisanych na papierze, czyli to co jest w dokumentacji, a nie na podstawie wydanych pieniędzy.
Jak dobrze wiadomo papier wszystko przyjmie. Większość projektów dofinansowywanych z unii zapoczątkowane zostało przez poprzedników Pana Ch. , który dumnie wypina pierś po ordery.
Pozostaje pytanie ile będziemy musieli oddać unii za opóźnienia i niedoróbki.
Tutaj kawałek tego rankingu:
http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/spoleczenstwo/ranking-prezydentow-miast-%E2%80%9Enewsweeka%E2%80%9D--dutkiewicz-najlepszy-po-raz-drugi,76280,1
Jak wynika z artykułu cyt.:
Czyli jutro i pojutrze Piotrków będzie bez prezydenta bo przecież musi jechać odebrać nagrodę. A może i jakiś niezły raucik się trafi.
To kto będzie rządził przez dwa dni tak wspaniałym miastem?
, czyli niecałe 400 metrów w ciągu 8 lat prezydentowania. Istotnie, powód do dumy...
Ponoć ma powstać Europejskie Centrum Produkcji Wibratorów.
Pełna rozpusta, a co tam :D
UWAGA!!!!!! W wyszukiwarce Google pod epiotrkow jest ostrzeżenie że ta witryna mogła paaść ofiarą ataku
Już od 4-5 dni tak jest.
Podobno Talibowie na Bugaju wylądowali i ePiotrkow jako pierwszy zaatakowali. Nie wiem czy to prawda, ale tak mi mówił Edek Flak z Radosnej. Ja tylko widziałem na Słoneczku jakiś duży obiekt pływający...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!