Panie prezydencie, niech pan zajrzy do słownika i dowie się znaczenia słowa "dywagacje", a potem go używa.
Ludzie powinni panu "podziękować" za przychodnię na Dmowskiego !!!
Nie przypominam sobie by jakikolwiek poprzedni prezydent Piotkowa tyle zrobil dla miasta, ile Prezydent Chojniak.I tak dalej i tak trzymac i wierzę,że jeszcze wiele dobrego zrobi przez następną kadencję.
To mój prezydent i kolejny raz zagłosuję na Niego. Właściwy człowiek na właściwym miejscu: kompetentny, wiarygodny i pracowity.Leży mu na sercu dobro miasta i jego mieszkańców. Tak trzymać, Pani Prezydencie!
Panie Prezydencie, nie ma Pan konkurencji! Jesteśmy z Panem i trzymamy kciuki. Będzie jedna tura i reelekcja. Oby tak dalej.
Mógłby wygrać wybory, bądź chociaż kandydować, beka z komentarzy jest... chociaż obojętnie kto bedzie kandydował, komentarze też będą dobre...
A ja myślę że pan prezydent ma już dość prezydentowania, i szykuje sobie mediatekę aby usiąść w niej na stołku dyrektora. Podobnie postąpili poprzedni prezydenci panowie Andrzej P. i Michał R. Jeden prezesem ciepłowni (MZGK) a drugi prezesem wodociągów(PWIK). A kiedyś to obie te spółki tworzyły jedną.
czy ktoś dziś próbował się leczyć w NFZ za wieloletnie świadczenia na ten fundusz to niech spróbuje, w Piotrkowie Trybunalskim jest jeden wielki mętlik nikt nad tym nie panuje , a pacjęci jężdzą Pioma , przychodnia przy ul AK a może Wyzwolenia lub Wysoka, chorować się odechciewa
Ja już wiem jaką decyzję podejmie Krzysio i jestem gotów o to się założyć. A Wy jak uważacie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!