Za mediatekę za ulice W. Polskiego i brak perspektyw dla młodych ludzi ja już panu dziękuję.
Jeśli naprawdę masz w sercu to miasto, to nie kandyduj więcej!
Bhawo, kierunek słuszny co widać po odpływie mieszkańców. Koszty utrzymania, zadłużenie, inwestycje ....tylko tak dalej.
Będzie czas na kolejne decyzje modernizacji-modernizacji ciepłowni, oczyszczalni, ujęć wody. Czas na podwyżki za usługi za wodę ścieki i kolejna podwyżka podatku który wzrósł o 300%. Nie zapominajmy o kolejnych rondach turbinowo-odrzutowych, skrzyżowaniach kamerowych i wspaniałości jaką jest zmodernizowana ul. Spacerowa i oczywiście podniebne parkingi.
Będzie, bo musi być czas na kolejne utajnione wycieczki do Izraela, po instrukcje dot. mediateki itd. itd............ a co z placami zabaw dla dzieci blokowisk .......
Magistrat ma na wszystko czas, lecz chronicznie brakuje mu czasu dla naszych dzieciaków.
Zamiast odpocząć i wyjechać z żoną i dziećmi na wczasy, będzie siedział i myślał całe lato czy się jeszcze męczyć dalej i zadłużać miasto czy może dać sobie już spokój. Kochany nasz prezydent! Jaki on jest troskliwy i dobry!
W planach Krzysiek Chojniak koncentruje się tylko na Chojniatece :)))
Panie Prezydencie .Niech Pan startuje,bo może to miasto spotkać nieszczęście w osobie nowego prezydenta ,"przywiezionego w teczce", zasłużonego działacza wiadomej partii.
Ja już wiem jaką decyzję podejmie Krzysio i jestem gotów o to się założyć. A Wy jak uważacie?
czy ktoś dziś próbował się leczyć w NFZ za wieloletnie świadczenia na ten fundusz to niech spróbuje, w Piotrkowie Trybunalskim jest jeden wielki mętlik nikt nad tym nie panuje , a pacjęci jężdzą Pioma , przychodnia przy ul AK a może Wyzwolenia lub Wysoka, chorować się odechciewa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!